Liselerde gerçekten abartıldığı kadar çok zorbalık var mı? Benim gideceğim okul 84 OBP ile alıyor. 11.sınıfa gideceğim. Önceden özeldeydim ve hiç zorbalık vs. yoktu. Ben biri bana karışmadıkça ona karışıp laf atan biri değilim. Kendimi savunmayı da bilirim. Okulun yorumları da iyi görünüyor, hiç zorbalık yaşadığını yazan yok. Ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Yani kendini savunması bilirsen olmaz. Zorbalığa uğradığın an güvendiğin bir öğretmene ve ya rehberliğe söyle. Müdür yardımcısı da olur. Bana karşı zorbalık denemesi oldu ama ben kendimi savundum.
Son düzenleyen: Moderatör:
LeoTheLinuxEnthusiast6610 7
Uzman
Popüler olursan geçmiş olsun. Sadece hayatta kalmaya odaklan.
Kendini savunmayı asla ihmal etme. Kimseye de fazla karışma.
Kendini savunmayı asla ihmal etme. Kimseye de fazla karışma.
İlk izlenim çok önemli bu noktada. İnsanların sana geriye kalan zamanlarda nasıl davranacağını belirliyor.
4 yıl aynı sınıfta olacağın için, bence ilk izlenim çok da önemli değil. Zaten zamanla, istemesen bile insanları tanıyorsun.İlk izlenim çok önemli bu noktada. İnsanların sana geriye kalan zamanlarda nasıl davranacağını belirliyor.
ArabadaGazlıSüren
Becerikli
İyi bir lisedeysen zorbalık azalır kötü bir lisedeysen zorbalık artar ama her okulda illaki zorba vardır.
4 yıl aynı sınıfta olacağın için, bence ilk izlenim çok da önemli değil. Zaten zamanla, istemesen bile insanları tanıyorsun.
Arkadaş 11. sınıf olduğunu söylemiş. Ayrıca olay insanları tanımak değil, insanların seni nasıl tanıdığı.
Siz bir zorba olduğunuzu düşünün, her yaptığınızda size karşılık veren zorbalığa müsaade etmeyen birisi ile mi uğraşırsınız? Yoksa her yaptığınızın yanınıza kaldığı, size karşılık vermeyen birisiyle mi? Gerçekçi olalım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet