Arkadaşlar lisede kimi tanıdıysam kafadan sakattı. Bugün bunu bir kez daha görmüş oldum. Üniversitede (bir süre sonra) güzel sanatlar fakültesi düşünüyorum. Oradan cidden umutluyum, sonuçta sanatla uğraşıyoruz ortak bir yanımız var ve mutlaka kafa olarak uyuşan birini bulurum diye düşünüyorum. Sizce de öyle olur mu? Cidden üniversite farklı mı? Çünkü aynı ülke aynı insanlar olmasın?
Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Benim orta okuldan beri tanıdığım herkes kafadan sakattı, en fazla 1 2 düzgün kişi vardı, sosyal açıdan çok bahtsızım (şehirin en kötü okuluna gitmedim, ortalama 2 gömlek üstü Anadolu lisesi)
Ortaokulu katacaksan benim de buralar karışır hocam. Safi zorba, oksijen israfı insanlardı.Benim orta okuldan beri tanıdığım herkes kafadan sakattı, en fazla 1 2 düzgün kişi vardı, sosyal açıdan çok bahtsızım (şehirin en kötü okuluna gitmedim, ortalama 2 gömlek üstü Anadolu lisesi)
Noksan insanlar cidden hocam, ya dedikodu veya kötülemek olmasın ama cidden öyle. Hepsi ya ilgi açı ya da sorunlu insanlar. Zihniyetleri iddia ettikleri gibi açık falan değil, son derece dar.Yeni nesil maalesef enteresan. Bizim zamanımızda öyle enteresan tipler falan yoktu. Vardı da bir elin parmaklarını geçmezdi, şimdi olay tam tersine döndü. Normal adam bulmak zor...
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bence cok umutlanma.