baysigma
Uzman
Yanlış bilgi, velisi ile gidip kayıt ve sözleşme imzalaması gerekiyor.
Hocam gerek yok. Otomatik kayıt yapılıyor sistemden. Babam lise müdürü sordum gerek yok dedi.
Yanlış bilgi, velisi ile gidip kayıt ve sözleşme imzalaması gerekiyor.
O zamanlar okulda ıstenen saçma sapan bir şeydi. Siz veliniz ile gidin, bazı belgeler falan doldurtuyorlar.
Bence yanlışın var, Veli'nin doldurması gereken sözleşmeyi kim dolduracak. Her halükarda yine de Veli'nin gitmesi lazım.Hocam gerek yok. Otomatik kayıt yapılıyor sistemden. Babam lise müdürü sordum gerek yok dedi.
Öyle bir şey istemeye hakları yok.O zamanlar okulda ıstenen saçma sapan bir şeydi. Siz veliniz ile gidin, bazı belgeler falan doldurtuyorlar.
Bence yanlışın var, Veli'nin doldurması gereken sözleşmeyi kim dolduracak. Her halükarda yine de Veli'nin gitmesi lazım.
Biz gidip evrakları doldurduk. Gitmeden önce kaydı zaten yapılıydı, ama yine de gidilmesi gerektiğini telefonda öğrenip gittik. Ayrıca zaten okul kaydı ve sınıfı eba da görebildiğimiz halde gittik.
Eğer ki gidilmesi şart değilse, gitmeyip sonradan zorluk çıkmıyorsa bir şey diyemem. Ben 2014 senesinde velim ile gitmiştim kayıt vb. Aynı şekilde kardeşim içinde 2018 senesinde gittik aynıydı. Şimdi küçük kardeşim içinde gittik yine aynı.
Aynen hocam. Otomatik kayıt var gerek yok 1 hafta sonra okullar açılıyor o zaman görürsünüz. İyi forumlar.
Her halükarda bu velinin gidip belge imzalaması gerekmiyor mu? Zaten bizde bundan dolayı gideceğini belirtiyoruz.Aynen hocam. Otomatik kayıt var gerek yok 1 hafta sonra okullar açılıyor o zaman görürsünüz. İyi forumlar.
Gerekmiyor.Her halükarda bu velinin gidip belge imzalaması gerekmiyor mu? Zaten bizde bundan dolayı gideceğini belirtiyoruz.
O nasıl oluyor, bunca zamandır 3. Öğrenci için okula gidip velinin imzaladığı kağıt tamamen fiyaskomu.
Yok maalesef, ama artık halkı dusunen yok, alıstık artık. Devlet okuluna bıle bagıs yapıyoruz ne saçma is.