Detaylar
Kim cevapladı?Emin ol lise bittikten sonra mumla arayacaksın, bu zamanlarının değerini bil. Alışırsın illa ki.
Aynen haklısın dostum. Küfürlü konuşurken yakaladı öğretmenlerden biri. Anneme söylemişler ve annem beni azarladı. Safi zarar. Simp falan değilim.Erkek olduğunu varsayarak söylüyorum git kızlarla takıl. Lisede erkek ortamı sadece zarar yazdı bana.
Erkek olduğunu varsayarak söylüyorum git kızlarla takıl. Lisede erkek ortamı sadece zarar yazdı bana.
Nasıl yapacağım
Erkekler zaten pek iyi gözükmüyor.
Ayrıca en yakın arkadaşımla aynı okulu tutturduk. O sınıfıma düşeydi zaten arkadaşa gerek yoktu.
Kızlarla sohbet aç hocam. Ben de bu sene liseye geçtim şu an kızın biriyle gruptan sohbet ediyorum genelde. Veya eğer sınıf grubu açarsan insanlarla daha samimi konuşabilirsin. Yüz yüze iletişimi olmayan birisi vardı ama grup açıldığında 180 derece döndü, gırgır şamatanın ağzına vuruyor şu an. Kesinlikle sınıf grubu açmalısın.
Kızlarla sohbet aç hocam. Ben de bu sene liseye geçtim şu an kızın biriyle gruptan sohbet ediyorum genelde. Veya eğer sınıf grubu açarsan insanlarla daha samimi konuşabilirsin. Yüz yüze iletişimi olmayan birisi vardı ama grup açıldığında 180 derece döndü, gırgır şamatanın ağzına vuruyor şu an. Kesinlikle sınıf grubu açmalısın.
Sınıf grubu için numara istediler, verdim ama daha tık yok. Yüz yüze iletişimde hiç iyi değilim, çekingenim. Grup açıldığında bakarız artık.
Kızlar komik erkekleri severler derler, yerinde şakalar yap kızlara yakın oturmaya çalış. Sessiz olma çok, girişken ol. Aynı zamanda kızlarla takılırsan derslerinde düzgün olur kızlar genelde derslerine takık oluyor. Erkek ortamına girersen derslerinde doğru oranda düşer benim tecrübem bu yönde.
Son düzenleyen: Moderatör:
+1. Ve derslerine çalış bol bol. Yapmadım ben İlkokuldan beri sen yapma.Kızlar komik erkekleri severler derler, yerinde şakalar yap kızlara yakın oturmaya çalış. Sessiz olma çok, girişken ol. Aynı zamanda kızlarla takılırsan derslerinde düzgün olur kızlar genelde derslerine takık oluyor. Erkek ortamına girersen derslerinde doğru oranda düşer benim tecrübem bu yönde.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-