Kızlar komik erkekleri severler derler, yerinde şakalar yap kızlara yakın oturmaya çalış. Sessiz olma çok, girişken ol. Aynı zamanda kızlarla takılırsan derslerinde düzgün olur kızlar genelde derslerine takık oluyor. Erkek ortamına girersen derslerinde doğru oranda düşer benim tecrübem bu yönde.
En yakın arkadaşlarım erkek ama sıkıntı olmadı bu zamana kadar derslerde. En iyisi ben dediğiniz gibi yapayım. Erkekleri hiç sevemedim zaten. Komik olmayan şakalar yapıyorlar, sınıftaki tanıdığım kişilere bir şaka yapınca ona söylemediğin halde komik mi diyorlar. Öyle insanlarla arkadaşlık yapmayacağım. Ha bir de bugün güneşin altında futbol oynamadım diye arkamdan konuşmuşlar :D

+1. Ve derslerine çalış bol bol. Yapmadım ben İlkokuldan beri sen yapma.
Ortaokuldan sonra çok zorlanacak gibiyim. Hocalar çok şey istiyor. İlk 2 günden 2 tane araştırma ödevi verenler oldu.

Bence kimseye yaranmaya çalışma. Önceliğin arkadaşlar olmasın, derslerin olsun. Tabii, arkadaş bulacaksın. Gerektiğinde sana yardım edecek ve gerektiğinde senin ona yardım edeceğin. Ve eğleneceğin kişilerle sohbet et. Az olsun öz olsun. Tabii asosyal de olma.

Öyle insanlarla arkadaşlık yapmayacağım. Ha bir de bugün güneşin altında futbol oynamadım diye arkamdan konuşmuşlar :D
Ortaokulu bende çok özlüyorum. Her ne kadar sınıfımın çoğunluğu çöp insanlar da olsa ortaokul-lise yıllarımı çok özlüyorum. Sana lise için verebilecek en iyi tavsiyem; kimseye kendini ezdirme, kimseden de korkma. Yoksa bir kez üstüne çıkarlarsa geri inmezler. Muhatap olma, senle konuşmaya çalışanı da dışlama. Seversin-sevmezsin ona göre arkadaşlığını kurarsın.

Bugün lisede 4. günümdü ve ben hâlâ hiç kimseyle tanışmadım. Nedense kafa dengi hiç kimse yok gibi geliyor. Ortaokulu, hocaları, ortamı daha 4. günden çok özledim. Ne yapmalıyım?

Arkadaş ortamını iyi seç zibidilerden uzak dur onun dışında 101 oynamayı öğren bir de hocaların ile aranı çok iyi tut bizim hocalar ile aramızda öyle bir samimiyet vardı ki her teneffüs sigaraya çıkıyorduk hocalar ile beraber ama aynısını sen yapamayabilirsin. Aşk işlerine fazla bulaşma sadece kız arkadaş edin sevgili değil.

Bir de itiraf sayfalarından uzak dur birisi sakat bir şeyler yazar seninde itirafın varsa deşifre olabilirsin hiç bulaşma.

@HunteX profilime yazdığınız mesajı gördüm ancak cevapla butonu çıkmıyor. Bir sorun var sanırım. Öncelikle kusura bakmayın hocam. Foruma pek girmiyorum, o yüzden geç cevap veriyorum. Okul aynı, bildiğiniz gibi. Sınıfımdan memnun değilim. Aşırı fazla drama çıkıyor, dersi sabote edenler var. En önemlisi de kafa dengi kimse yok sayılır. Yapılan espriler, gülüşmeler falan beni aşırı irrite ediyor. 2-3 kız ve 3-4 erkek harici kimseyle iletişim kuramadım. Özellikle kızlar erkeklerden korkuyor gibi duruyorlar. Erkeklerle konuşmuyorlar. Ayrıca sınıfta çok feci bir gruplaşma var. O yüzden seneye sınıf değişmeyi istiyorum. Arkadaşımın sınıfında kafa dengim en az 7 kişi falan var ancak 10. sınıfta geçmek ne kadar msntıklı olur bilemedim. Sonradan geldiğim için dışlanabilirim diye düşünüyorum. Keşke doğru bulup işaretlemediğim matematik sorusunu işaretleseydim de Nkfl'ye yerleşseydim diyorum ara sıra...
Sizin durumlar nasıl?

Bende de iyi sayılmaz. Arkadaşlarım var ama yakın arkadaşım hala yok. Artık kişilik farklılığından mıdır, ilgi alanlarımızın uzaklığından mıdır bilmiyorum ama benimle özellikle gelip konuşmak isteyen birisi yok. Ben denedim ama işe yaramadı. Ben ha bire ha bire gidip sohbet açmak zorunda kalıyordum. Hadi gel yemekhaneye gidelim falan diyen yok yani. Ortaokuldan kalan arkadaşlarım var ama diğer sınıftalar. Bu arada hangi sınıftaydın? Benim ortaokul arkadaşları var Anadolu'da. Meraktan soruyorum, mesela ne gibi espriler yapılıyor? Cinsel şakalar, ahlak düzeyinin sıfıra inmesiyle birleştirilmiş espriler falan mı?

Takdir geldi mi hocam?

Son düzenleme: