Bende de iyi sayılmaz. Arkadaşlarım var ama yakın arkadaşım hala yok. Artık kişilik farklılığından mıdır, ilgi alanlarımızın uzaklığından mıdır bilmiyorum ama benimle özellikle gelip konuşmak isteyen birisi yok. Ben denedim ama işe yaramadı. Ben ha bire ha bire gidip sohbet açmak zorunda kalıyordum. Hadi gel yemekhaneye gidelim falan diyen yok yani. Ortaokuldan kalan arkadaşlarım var ama diğer sınıftalar. Bu arada hangi sınıftaydın? Benim ortaokul arkadaşları var Anadolu'da. Meraktan soruyorum, mesela ne gibi espriler yapılıyor? Cinsel şakalar, ahlak düzeyinin sıfıra inmesiyle birleştirilmiş espriler falan mı?
Takdir geldi mi hocam?
Dediğiniz gibi aynen. Ortaokuldan kalma 3 arkadaşım var. İkisi ile şansa aynı sınıfa düştük. Onlar dışında da gelip halimi hatrımı soran olmuyor. Onlarda zor yani. Biri kız zaten, bir hayli zorba bir kişiliği var. Kavga edip duruyoruz. Okul geneline bakarsak doğru düzgün iletişim kurabileceğim samimileştiğim 10 kişi anca vardır yoktur. Dediğiniz espriler var ama çok değil. Rahatsız olduğum konu daha çok ders sabotesi ve davranışları falan. Hocanın dediği herhangi bir şeyi alkışlama gibi bir huyları var. Gülüşleri çok değişik, çok kasıyorlar. Hah...hah...hah. Gibisinden. Ben de biraz değişik, irrite edici ve yüksek sesle gülüyorum ama en azından zorla gülmüyorum. Onun dışında zorbalık da bir hayli yaygın. Özellikle sınıftaki iki kişi çok fazla damarıma basıyor. Boyun kilidine alıp manifest şarkılarını falan söylüyor. Sınıfımı söylemek istemiyorum. Takdir aldım bu arada