@HunteX, hocam hafif hasta gibiyim. Boğazım ağrıyor. Dışarıya çıkarsam daha da artar diye düşünüyorum. Hem de ben tek basıma calısırken daha cok verim alıyorum genelde. Kusura bakmayın. İsterseniz 10 Nisandan sonra herhangi bir okul günü öğle arasında yemek yiyebiliriz ya da okul çıkışında da yapabiliriz. Sorun olmaz. Sizin okulda öğle arası çıkış izni yoktu sanırım, o sıkıntı biraz. Hafta sonları da olur.

Problem degil. Evet oglenleri izin vermiyorlar ve yemekhanede yemek yemem lazim. Cuma gunu cumaya gitme bahanesiyle cikilabiliyor ama yemegi en erken ogle arasinin ortasindan itibaren yiyebiliyoruz. Bolunmus olur yani. Yazililardan sonra bulusalim.

Buyuk bir zevk duyarim. Sinifini isteme sebebim zaten senin kim oldugunu merak etmemdi. Ben yaza kadar ertelemeyecegim. Yazililar bittigi zaman direkt baslayacagim gibi. Hafta sonu yazililara calismak amaciyla buluşsak olur mu? Almanca ve İngilizce var pazartesi gunu.
Aynı okulda mısınız hocam?

@HunteX, salı için test kitabı ödevi varmış. Bende test kitabı bile yok. Hafta içi olacaksa çarşamba, perşembe, cuma çok ama çok yüksek ihtimal boşum. Cumartesi de olur ama genelde 13-14 civarına kadar uyuduğum için geç kalırım muhtemelen :D

@HunteX, ek olarak cuma tüm gün boşum sanırım.

Son düzenleme:
@HunteX, salı için test kitabı ödevi varmış. Bende test kitabı bile yok. Hafta içi olacaksa çarşamba, perşembe, cuma çok ama çok yüksek ihtimal boşum. Cumartesi de olur ama genelde 13-14 civarına kadar uyuduğum için geç kalırım muhtemelen :D

@HunteX, ek olarak cuma tüm gün boşum sanırım.
Yarin spora gidiyorum hocam yuzde 99. Yarin okuldan sonra gymden sonra bulusabiliriz. Cuma gunu kitap sinavi var persembe doluyum o yuzden. Napalim?