Cuma gunu ogle arasina nasıl olur? Çıkış iznin var mi? Benim yok ancak cumaya gidecegim diye cikabiliyorum. Cuma gunu cikarsam ogle arasi bulusalim.

Cuma gunu ogle arasina nasıl olur? Çıkış iznin var mi? Benim yok ancak cumaya gidecegim diye cikabiliyorum. Cuma gunu cikarsam ogle arasi bulusalim.

Bizim okulda kermes var cuma günü. Öğle arası çıkış iznimiz olur mu bilmiyorum, kermes olduğu için. Okuldan çıktıktan sonra bizim buraya gelebilirsin aslında, dışarıdan giriş oluyor. Ya da ortak bir buluşma yeri ayarlayalım.

Bizim okulda kermes var cuma günü. Öğle arası çıkış iznimiz olur mu bilmiyorum, kermes olduğu için. Okuldan çıktıktan sonra bizim buraya gelebilirsin aslında, dışarıdan giriş oluyor. Ya da ortak bir buluşma yeri ayarlayalım.

Ha bak onu unutmusum. Sizde kermes olacagi icin bizi yuzde 99 salacaklar. Ben geleyim ogle arasi. Olur mu?

Ben orayi bilmiyorum hocam ama bulurum gibi. Uzun ince bir eleman gorursen o benim haberin olsun.

Google haritalardan bak hocam. Şu an o elektrik panosu orada mı bilmiyorum ama orada değilse de borsanın girişinde olacağım. Ben de kısa boy, orta kiloyum. Andl tişörtüyle dikilen biri varsa zaten direk çakarsın :D

@HunteX, hocam karar değişikliği oldu, andl forması giymicem. Düz siyah giyindim. Elektrik panosunun yanında bekliyo olacağım.

Son düzenleme: