Merhaba,

Bu telefonlardan hangisini almalıyım?
Chipset güçlü olsun, ekran canlılığı cezbedici düzeyde olsun, RAM zaten minimum 8 olmalı ve video kayıt çözünürlüğü de minimum 2K 4K olsun. Yanında 1080p 60 FPS zaten şart diye düşünmekteyim.

Sadece oyun ise X7 Pro ama hem oyun/günlük kullanım ise Honor 400 ile a56.
Daha çok fiyatından 400 öneririm.

Anneme alacağım telefonu oyun oynayacağını düşünmüyorum daha çok kameraya görüntüye ekrana videoya akıcılığa yönelelim.

POCO malzeme ve yazılım kalitesine hiç güvenemiyorum. Ben Samsung'tan yana tercihimi yapardım. Daha önce X serisini kullandım ve kullanan arkadaşlarım da oldu. Yazılım konusunda beni çok üzdü. 2 defa anakart yaktı. Servis değişimini yaptı fakat yine de keyifsiz. Üstüne çöken yazılım için servise gittiğini saymıyorum bile.

Anneme alacağım telefonu oyun oynayacağını düşünmüyorum daha çok kameraya görüntüye ekrana videoya akıcılığa yönelelim.

O zaman POCO'yu listeden silelim. A56 ile Honor 400 arasında tercih yapabilirsiniz. İkisi de birbirine denk cihazlar. Karar size ve annenize kalmış.

@Aakons son fiyat güncellemesi ile Honor 400'ün fiyatı 20.500 TL oldu, yani A56'nın 128'liği ile aynı fiyat.

Zaten birkaç husus dışında A56 bariz daha iyi bir cihazdı ama fiyat farkından dolayı Honor 400 öne çıkıyordu. Şu an aynı fiyatta olduklarından ve kullanacak kişi bir anne olduğundan A56 alınmasını daha mantıklı buluyorum :).