LiveKernelEvent 141 Error

Ben de ilk başta sorunu olay görüntüleyicisinden tespit etmiştim ama şimdi tekrar baktığımda nvlddmkm.sys ile ilgili bir hata gözükmüyor. Minidump dosyasına gelecek olursak, daha önce okumaya çalıştım ama içerisine girdiğimde herhangi bir dile benzemeyen bir sürü garip şekil çıkıyor word dosyasında. O yüzden okuyamadım. Geçtiğimiz şubat ayından itibaren üzerine yazmaya devam ettiği 1.6gb boyutunda bir dump dosyası mevcut.

Ondan önce sorunun ondan kaynaklı olup olmadığına bakmak daha iyi olur. Sistemi farklı ekran kartı ile deneme şansınız var mı? 3070 ile aynı/benzer watt değerine sahip.
Maalesef yok. Seçeneklerim biraz kısıtlı o konuda.

Minidump dosyanızı atabilir misiniz?

Minidump dosyanızı atabilir misiniz?
Olay görüntüleyicisinde dolaşırken şöyle bir şey farkettim. Oyunda olmadığım ve pc yi yeni açtığım halde arakadan bu hatayı (Livekernelevent141) almaya devam ediyor ama sistemi kapatmıyor. Ek olarak aşağıda bıraktığım yeni oluşan bir hata daha var ama bunun ne olduğunu bilmiyorum.

Tüm minidump klasöründeki dosyaları gönderir misin buraya?

Burdaki rehberden doğru paylaşabilir misiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…