LiveKernelEvent 141 Error

Sadece PSU'nun takılı kablolarını sökmeniz yeterli hocam. Kasanın f panel bağlantılarını falan ellemenize gerek yok. Delta yerine Enermax'da bakılabilir. Sessizlik için.
Hocam kasa 160mm destekliyor. Delta olmuyor o yüzden ama Enermax ile ilgili hiç bir boyut bilgisi bulamadım. Senin bilgin var mı?

@Yusuf7878 @Xbox 360E

Evet selamlar. Yeni psu (Enermax Revolution 1200W 80+ Gold) bugün geldi ve az önce kurulumunu yapıp teste soktum. Voltaj değerleri güzeldi ve bir sıkıntı yaşamadım testte. Oyuna adımımı atar atmaz tekrardan siyah ekran ve devamında reset...

Sorunun psu olmadığını kötü yoldan öğrenmiş oldum.

Son düzenleme:
Ramler sorunlu olabilir mi hocam? Memtest86 testi yapabilir misiniz?

Umarım ciddi bir sorun değildir yoksa ekran kartı bay bay dersiniz. Sanırım sıfır almıştınız ya iade edersiniz ya da garantiye yollarsınız.

Ramler sorunlu olabilir mi hocam? Memtest86 testi yapabilir misiniz?

Valla yaparım yapmasına da, ne olduysa yeni kartı taktıktan sonra oldu.

Umarım ciddi bir sorun değildir yoksa ekran kartı bay bay dersiniz. Sanırım sıfır almıştınız ya iade edersiniz ya da garantiye yollarsınız.
Direkt servise veririm yapacak bir şey yok maalesef.

Valla yaparım yapmasına da, ne olduysa yeni kartı taktıktan sonra oldu.

Direkt servise veririm yapacak bir şey yok maalesef.
Zaten sorun yazdığın cümlenin içinde. Eski ekran kartında sıkıntı olmuyor ise yeni aldığın ekran kartı da sıkıntı var. Daha da kesin olsun diyorsan yeni aldığın ekran kartını başka sistemde test edin derim.

Sorun yüksek ihtimalle ekran kartında gibi hocam.
Hatayı tespit edebileceğimiz hiç bir şey yok ortada, o çok sinirimi bozuyor. Belli bir sebep olsa hiç sıkıntı yok ama elle tutulur hiç bir şey çıkmıyor testlerde. Sadece rastgele oluşan bir siyah ekran o kadar.

Garantiye yollayın derim. Değişim yapacaklar büyük ihtimalle. Geçmiş olsun derim.

Garantiye yollayın derim. Değişim yapacaklar büyük ihtimalle. Geçmiş olsun derim.
Eyvallah teşekkür ederim. Yarın ilk iş iletişime geçeceğim.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Aşağıdaki dump dosyasının içinde en altta os versiyonu olarak neden win10 gözüküyor bir bilgisi olan var mı?

Bir de bu nvlddmkm.sys doyasıyla ilgili internette araştırma yaptığımda, nvidia kullanıcılarının en sık karşılaştığı hata olduğu yazıyor.
Bu hatayla ilgili de nereyi okusam yazılımsal olduğunu söylemişler ve kart değişimden sonra bunu yaşamaya başlamış diğer kullanıcılar da, ama ben çözemedim açıkçası.

Sorunun kartla alakalı olmaması adına her şeyi irdeliyorum artık

@Yusuf7878 @Xbox 360E @UNTETHERED

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…