5 euro koymaz bana.İyi ama fiyatlara bakmak lazım. Aylık verir misin o parayı bilemem.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Log tutmama gibi bir şey yok hocam. Her VPN log tutar yoksa devletler izin vermez çalışmasına. Ne alırsınız bilemem ama log tutmuyoruz diyene inanmayın derim.
Physic
Üstün
Kriterlerim:
- İstediğim ülkeyi, Türkiye dâhil seçebileceğim.
- Birçok farklı katmandan oluşacak (tor gibi).
- IP adresleri sık sık değişmemeli. Değişecekse de yakın civarlardan, benzer IP adreslerinden olmalı. Hatta bunu ayarlayabileyim: IP'min sabit mi, yoksa değişken mi olacağını seçebileyim.
Ücret sorun değil.
Express VPN + tor ağı tamamen anonomlik sağlamasa da yeterli. Ne yapacağınıza da bağlı ama.
- Makaleler
- 9
Gizlenmek isteyen araştırırsa gayet iyi gizlenir. 2 tane VPN kullanmak ile gizlilik olmaz. Sizin dediğiniz gibi olsa kimse hack işlemi yapamaz, illegal forum vs açamazdı.Log tutmayan VPN yok ayrıca %100 anonim olmak mümkün değil. Sanal makineye whonix OS kurup tor ağı üzerinden işlemlerini yapabilirsin. Ancak illegal amaçların varsa-ki bu konudanda anladığım üzere çok da iyi bir amacın yok-ne yaparsan yap bulunursun. Sahipli bir oyun parkı düşün çevresi belli. Çevresi belli olan kum zeminin içine oyuncağını saklıyorsun, sence parkın sahibi o oyuncağı bulamaz mı? Bal gibi de bulur.
Tor Browser, Tor VPN, Proton, Windsribe, Custom(kendi kurduğun) VPN, cart VPN, curt VPN. Deep Web domain sağlayıcıları, Deep Web mail sağlayıcıları, Telegram, Signal, WhatsApp, büyük - küçük IP kamera sağlayıcıları, Cloudflare, DigitalOcean, Google, DuckDuckGo, Apple alayı log tutuyor, alayı ufacık bir illegallikte patlar, alayını da çatır çatır öttürürler.
Yok o log tutmadığını iddia ediyormuş, diğeri verilerinizi asla paylaşmayız diyormuş, biri Deepweb'den silah pazarlıyormuş, başkası chain kurmuşmuş, öteki sanal cüzdanının verilerini paylaşmıyormuş, öbürü uçtan uca şifre var biz bile göremeyiz falan bunların alayı hikaye. Uygulama tutmazsa ağ tutuyor, araya giren proxy tutuyor falan filan.
Derdin gizlilikse öyle bir şey yok boşuna hangisi şöyle hangisi böyle diye sormaya gerek de yok. Şirketin mi var? Gizlilik çok mu önemli? Kapalı ağ kur. Başka bir Server'a bağlandığın her ağ istediğin kadar gizliyim desin gizli değil.
En basitinden git Almanya'da aç VPN'ini bilmemneni millete torrentten film upload et bakalım federaller nasıl kapını çalıyor. E şey ama ben VPN kullanmıştım dersiniz adama.
Benim de sorduğum bir soru var VPN camiasında hangisi hızlı, hangisi mümkün olan en iyi seviyede seni zararlı olabilecek şeylerden koruyor falan. Bunda da bulduğum en iyi ücretli VPN Windscribe.
Yok o log tutmadığını iddia ediyormuş, diğeri verilerinizi asla paylaşmayız diyormuş, biri Deepweb'den silah pazarlıyormuş, başkası chain kurmuşmuş, öteki sanal cüzdanının verilerini paylaşmıyormuş, öbürü uçtan uca şifre var biz bile göremeyiz falan bunların alayı hikaye. Uygulama tutmazsa ağ tutuyor, araya giren proxy tutuyor falan filan.
Derdin gizlilikse öyle bir şey yok boşuna hangisi şöyle hangisi böyle diye sormaya gerek de yok. Şirketin mi var? Gizlilik çok mu önemli? Kapalı ağ kur. Başka bir Server'a bağlandığın her ağ istediğin kadar gizliyim desin gizli değil.
En basitinden git Almanya'da aç VPN'ini bilmemneni millete torrentten film upload et bakalım federaller nasıl kapını çalıyor. E şey ama ben VPN kullanmıştım dersiniz adama.
Benim de sorduğum bir soru var VPN camiasında hangisi hızlı, hangisi mümkün olan en iyi seviyede seni zararlı olabilecek şeylerden koruyor falan. Bunda da bulduğum en iyi ücretli VPN Windscribe.
İnternette gezinen her kullanıcın gizlenmeye hakkı var, buna ben de dahilim. Konuyu iyicene okumuşsun. Benim öyle bir hedefim olmadığını da biliyorsun. En hızlısı demişsin de, n'apim ben en hızlısını? Ek olarak, kapalı ağ nedir?Tor Browser, Tor VPN, Proton, Windsribe, Custom(kendi kurduğun) VPN, cart VPN, curt VPN. Deep Web domain sağlayıcıları, Deep Web mail sağlayıcıları, Telegram, Signal, WhatsApp, büyük - küçük IP kamera sağlayıcıları, Cloudflare, DigitalOcean, Google, DuckDuckGo, Apple alayı log tutuyor, alayı ufacık bir illegallikte patlar, alayını da çatır çatır öttürürler.
Son düzenleme:
İnternette gezinen her kullanıcın gizlenmeye hakkı var, buna ben de dahilim. Konuyu iyicene okumuşsun. Benim öyle bir hedefim olmadığını da biliyorsun. En hızlısı demişsin de, n'apim ben en hızlısını? Ek olarak, kapalı ağ nedir?
İnternette geziniyorsan gizlenmek diye bir şey yok. Mezarlıkta yatan her insanın da yaşamaya hakkı var hadi yaşatalım beraber. Dünyada her şey mümkün değil. Daha önce de cevaplar verilmiş hâlâ aramaya devam ediliyor.
Ayrıca en hızlısı demedim, hızlı olacak dedim. Bir de sadece bu bakımdan da karşılaştırmadım. Gizliliğine önem veriyorsan önlem olarak VPN kullanmanda bir sıkıntı yok. Çoğu zaman da işe yarayabilir. Ancak işin özünde hayal ettiğin gibi bir şey hiçbir zaman olmayacak.
Alıntı:
Kapalı ağ, sadece yetkili kullanıcıların erişebildiği bir bilgisayar ağıdır. Bu ağlar, internetten veya diğer halka açık ağlardan izole edilmiştir ve genellikle güvenli veri ve kaynakları korumak için kullanılır.
Sonuç:
Hesabına ha VPN ile girmişsin ha kendi ağın ile girmişsin. Bir farkı yok ki? Konumunu gizlemen, kimliğini gizleyebildiğin anlamına gelmiyor. Sen internette bir tüketicisin çoğu zaman senin ismin değil davranışların önemli. Aramaların, girdiğin siteler, kullandığın dil vs. seni bir şekilde açığa çıkarıyor zaten. Sitede mouse kullanım hareketlerin, dinlediğin müzikler, izlediğin diziler, yazış hızın vb. Daha çok işin derinine ineriz. Dediğim gibi kim olduğunu gizlesen de adamların sömürdüğü bir kaynak olmaya devam ediyorsun sadece Ahmet değil Kullanıcı123 olarak kimliklendirilirsin en fazla. Şahsen benim tercih ettiğim dona kadar takip edebiliyorsa ismimi bilse ne bilmese ne?
Gizlenmek isteyen gizlenir diye bir şey yok. Şöyle açıklayayım. Diyelim ki her şeyi gizledin. A sitesine girdin. İnsanların istemsiz yaptığı alışkanlıkları vardır. Örneğin mouse tuşuna bastığımda geri çekmek için geçirdiğim süre. Klavye kullanım alışkanlıklarım ne kadar sıklıkla hata yapıyorum. Site linklerinin neresine tıklıyorum vb. Bunlar senin daha önceki verilerinle işlenirse (gizlenmeden önceki) eşleştirilmesi hiç de zor değil. Hayal etmesi zor gelebilir biliyorum ancak senin internette bir şekilde açığa çıkman hiç de zor değil. Son kullanıcıdan gizlenirsin, ancak bu senin totalde gizli olduğun anlamına gelmiyor. En basiti anlık olarak bağlandığın ara proxy senin gerçek konumunu biliyor
İnsanların böyle bir isteği olabilir ve haklılar da. Gayet anlaşılabilir durum. Benim bu konuda rahatsız olduğum tek şey verilen cevaplar ortadayken hâlâ Van Gölü Canavarı'nın aranıyor olması.
Söylediğim şeyleri ben yapabilir miyim? Hayır, yapamam. Belirli bir profesyonellik ve güç gerektirir. Ancak adamlar dokunmatik kullanımda oluşan titreşimlerden parmak izini tespit ediyorlar. Anlatabildim umarım çılgınlığı.
Proton'un sitesinde hiç log tutmuyoruz dese de aksini söyleyen paylaşımlar var zaten. Bu kadar büyük bir şirketin böyle bir şeyi zaten yapmaması imkansız, satmasa bile devletle paylaşıyordur muhtemelen:
Cloudflare zaten biz log tutmuyoruz bile demiyor. Onu anlamadım hocam.
Ben bu gönderiyi görmüştüm. Adam Proton üzerinden DDoS testi atmış sanırım, tabii ki böyle şeyler yapacaklar. Log tutmasalar bile gerçek zamanlı analizden gider adam.
Bunu belirtenler de var yorumlarda.
Sadece upload mı? VPN ile indirince yine tespit ediyorlar mı?En basitinden git Almanya'da aç VPN'ini bilmemneni millete torrentten film upload et bakalım federaller nasıl kapını çalıyor. E şey ama ben VPN kullanmıştım dersiniz adama.