F310 aldım 5 gün sonra RB tuşu içine göçtü, tabii düşürmemde de etkisi var. GP30 öneririm onu aldım kargoyu bekliyorum. Yani tasarımı vs. hoş duruyordu tuş basımları vs. söylerim. F310 rahat değil.

Hocam zaten xbox tarzı kol istemiyorum ayrıca 1000 TL verdikten sonra bence 300 daha koyup F710 almak daha mantıklı.
Xbox tarzı kol, dualsense'den daha rahattır. Ben de 2 gün önce falan dualsense daha rahat diyordum mağaza da denedim bir xbox kolunu. Hiç denemediyseniz garip gözüküyor olabilir ama zamanla alışınca çok daha rahat olur ve GP30 inanılmaz rahat gelir F310'a nazaran. Bak kullanıcısı olarak inanılmaz kötü.

Hocam zaten xbox tarzı kol istemiyorum ayrıca 1000 TL verdikten sonra bence 300 daha koyup F710 almak daha mantıklı.
Bütçen 1300 ₺ çıkıyorsa ve peşin fiyatına iki ay taksit falan uyguna ne F710 ne de Bloody al. Bağlantıdaki ürün daha mantıklı oluyor.

Sayfasındaki renk seçeneklerine ek olarak şunlar da var.

Veya yine peşin fiyatına iki ay taksit uygunsa şu ürün alınabilir. Yerelde çok kullanan var, o yüzden GameSir T4 Nova Lite göre daha çok inceleme vb. var. Ama GameSir'in de üzeceğini düşünmüyorum.

Steam ayarlarında Switch Pro ve genel kontrolcü ayarları var. Eğer onlar sayesinde bu gamepadler de çalışıyorsa şu ürün de alınabilir. Ama araştırmanız gerekiyor. Bu üründe Hall effect büyük ihtimalle yok. O yüzdeen yukarıdaki GAmesir ve 8Bitdo göre drift yapma ihtimali var. Ama Logitech veya replika ürünlerde de bu ihtimal var.

2025-04-13_15-12.webp

Ayrıca illa peşin fiyatına taksit şart değil. Düz taksitde de 3 ay uygunsa yine ona göre öneri yapalım. Aradaki fark çok açılmıyor. Bence bütçeniz taksit ile çıkıyorsa iyi bir şey alın.

Son düzenleme:
Gerçekten hepinize çok teşekkürler ama ben cidden xbox kol kullanabileceğimi sanmıyorum hiç hayatımda elime bile almadım. En azında Dualsensi nadir olsa playstation kafeye gittiğimde kullandım yani hiç yoktan bir el, göz aşinalığı var. Kesinlikle size inanıyorum xbox kol daha rahattır ama kendimin kullanabileceğine inanmıyorum.

@ozgunokia, @8898, @1247,
Dediğim gibi xbox kol kullanabileceğimi sanmıyorum. Peki F710 yerine önerebileceğiniz ne var? Çünkü kimse pek de memnun değil.

Son düzenleme:
Gerçekten hepinize çok teşekkürler ama ben cidden xbox kol kullanabileceğimi sanmıyorum hiç hayatımda elime bile almadım. En azında Dualsensi nadir olsa playstation kafeye gittiğimde kullandım yani hiç yoktan bir el, göz aşinalığı var. Kesinlikle size inanıyorum xbox kol daha rahattır ama kendimin kullanabileceğine inanmıyorum.

@ozgunokia, @8898, @1247,
Dediğim gibi xbox kol kullanabileceğimi sanmıyorum. Peki F710 yerine önerebileceğiniz ne var? Çünkü kimse pek de memnun değil.
Xbox kolu neden kullanamama gibi bir düşünceniz var?

O fiyata ps kombinasyonlu kol yok.