Logitech F710’dan GameSir Nova 2 Lite modeline geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdem1254
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
@Erdem1254, Nova 2 Lite icin bütçe cikiyorsa alinabilir, F710 tatmin ediyorsa cok gerek yok gecmenize secuzi icin.

@Erdem1254, Nova 2 Lite icin bütçe cikiyorsa alinabilir, F710 tatmin ediyorsa cok gerek yok gecmenize secuzi icin.
F710' da FIFA serbest vuruşlarında çok hassas şut sertliği ayarı yaparken tuşu biraz takılı kalıyor ve fazladan basıyor. Bunda o sorun olur mu ve Nova 2 Lite ile farkları neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden o kadar gömdünüz ki hocam, ben mutluyum aslında

Secuzi ile Nova 2 Lite arasında 700 TL fark var, hangisi daha mantıklı sizce?
Daha iyisini kullanmadıysanız mutlu olabilirsiniz
Bütçeniz varsa aradaki fiyat farkına değebilir. 1500 ü geçmeyeyim derseniz Secuzi de işinizi görür.

Neden o kadar gömdünüz ki hocam, ben mutluyum aslında

Hocam çok berbat bir kol çok çok eski bir teknoloji. Bir firma senelerce aynı ürünü hiç değiştirmeden ' ne de olsa satıyor yiaaa ' diye iteliyor millete vallahi gerçekten insanları anlamakta zor neden hala logiyi tercih ediyorlar bilmiyorum. 12 13 yıldır aynı gamepadi üretip satıyorlar saçmalık başka bir şey değil bu. Logi'nin ekosistemi ürünlerinin dış görünüşü vs göze hoş geliyor fakat teknolojisi vs sıfır sıfır sıfır.
@AdvocateD dostumuz bu konularda bilirkişidir sayesinde gamepad ve diğer konsol işleriyle alakalı bilgi sahibi olduk. Tavsiyelerine kulak vermenizi öneririm.

Estağfurullah hocam bilirkişilik iddiam yok Gamepadler konusunda Katipke ve Diavelin hocalarım kadar uzman değilim. Direksiyon setleri konusunda mütevazi olamayacağım ama Öneri yaparken sadece yerli ve yabancı kaynaklardan araştırıp kullanıcı yorumlarını dikkate alıyorum. Bir sey alacaksam da hemen konu açmak yerine kendim inceleyip değerlendiriyorum.

Logitech konusunda da sonuna kadar haklısınız. Ülkemizde 20 yıl önceki marka imajının ekmeğini yiyor. Kendilerini geliştirmeleri sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…