Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Logitech G HUB uygulaması açılmıyor. Güncelleme ekranı yaklaşık bir haftadır aynı döngüde takılı kaldı, sorunun çözümünü bilen var mı?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• logi.webp
    logi.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 282
Çözüm
İlginize teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

Çözümü kısaca yazmam gerekirse eski sürümü kurarak yapabildim ancak birden fazla denememden sonra açıldı. Hizmetlerden Update işlemini durdurdum ve 2023.8 eski sürümü ile uygulama başladı.

Buradan sırası ile yukarıdan aşağıda sürümleri bulabilirsiniz. İlk birkaç uygulama ilginç şekilde açılmadı ve döngüde takılmaya devam etti. Bende çalışan sürüm 2023.8 oldu. Ayarlarımı kaybettim :/
Esen kalın.
Windows + R yapıp, MSConfig yazın ve enterlayın. Gelen pencereden Hizmetlere girip, alttaki Microsoft hizmetlerini gizle kismina tik atın. Bu pencereden bir kontrol edin Logitech'e ait servislerden aktif olmayan tiksiz duran hizmet var mi diye?

Bunlarda sonuc vermezse Revo Uninstalll uygulamasi ile logiteche ait tum kalıntıları temizle seçeneği ile her şeyi kaldır. Anca o şekilde yeniden çalışmasını sağlar.
Şu şekilde görünüyor. Listenin üzerinde başka uygulama yok.
hizmet.webp

Uygulamanin tikini kaldirip tekrar aktif et. Uygula-Tamam isterse sistemi yeniden başlat.

En altta durdurulmus olarak görünüyor.
Bunun çalışır durumda olmasi lazım. Arama çubuğuna hizmetler yazip Logitech'in servislerinin görüntüsünü atar mısınız?
Diğer taraftan C/LGHUB içerisinde exe dosyalarını çalıştırıp kapatmıştım, o yüzden durdurulmuş olarak gözüktü. Şu an çalışıyor, tik atıp tekrar aktif ettim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Aktif olmasına rağmen hala döngüde maalesef.

Dosya Ekleri

• 5.webp
    5.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba aynı durumdan müzdaribim. Şu sürümü yükleyerek sorunu çözebilirsin. Videoda ki link çalışmıyor ama ben yüklemiştim birazdan upload yapıp atıcağım.
Video linki:

1729935517165.webp

1729935553546.webp

Güncelleme yapmadan kullanman daha iyi olur .

Setuplu dosya kaldırılmış ama ben sana klasör şeklinde attım umarım olur.

Benim başımada 1 hafta önce gelmişti. Appdatadaki tüm G HUB klasörlerini silin ondan sonra Denetim Masası'ndan programı kaldırın. Kendi sitesinden eski sürümünü indirin ve kurulumu yapın açılacaktır. Ben eylül'ün başıında gelen sürümü indirmiştim.

Ben bu şekilde çözdüm ama tüm ayarların siliniyor haberin olsun.

Çözümü kısaca yazmam gerekirse eski sürümü kurarak yapabildim ancak birden fazla denememden sonra açıldı. Hizmetlerden Update işlemini durdurdum ve 2023.8 eski sürümü ile uygulama başladı.

Buradan sırası ile yukarıdan aşağıda sürümleri bulabilirsiniz. İlk birkaç uygulama ilginç şekilde açılmadı ve döngüde takılmaya devam etti. Bende çalışan sürüm 2023.8 oldu. Ayarlarımı kaybettim :/
Esen kalın.

Çözüm

Çözümü kabaca eski sürümü kurarak yapabildim ancak birden fazla denememden sonra açıldı. Hizmetlerden Update işlemini durdurdum ve 2023.8 eski sürümü ile uygulama başladı.

Buradan sırası ile yukarıdan aşağıda sürümleri bulabilirsiniz. İlk birkaç uygulama ilginç şekilde açılmadı ve döngüde takılmaya devam etti. Bende çalışan sürüm 2023.8 bu oldu.
Esen kalın.
Bende bu çalışmadı attığım videodaki açtı. :D