Logitech G PRO X Superlight 2 vs Razer Viper V3 Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cr0xip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 628
Biraz daha üstüne ekleyip V4 Pro al Viper V3 Pro ve Superlight 2 de kulandım Logitech tercih ederim ama macro için alıyorsanız Logitech public olmuş çoğu oyunda atadığınız macrolar çalışmıyor bu miktarları verdikten sonra V4 Pro almanız daha iyi olur.

@michaelscofield hocama ufak bir soru sormuştum ileride fikir olsun alırken diye, konu açmışlar Mod'lar sağ olsun. Bir sürü tartışma olmuş bir de 1 saat uyarı yemişim bu kaçıncı uyarı saymadım alıştık affetmiyorlar. konu nerelere gelmiş. Ufak bir de da ayrımından 1 saat uyarı yemek harika bir deneyim. gerçekten çok iyi çalışıyorlar hiçbir hata kaçmıyor gözlerinden düzenlediler bile

Biraz dediğiniz 2-3K falan fark ediyor

Son düzenleme:

2K fark ediyor bende 3 mouse de mevcut çok takıntılıyım elin büyükse işini görecek tekte al çık uğraşma.

2K fark ediyor bende 3 mouse de mevcut çok takıntılıyım elin büyükse işini görecek tekte al çık uğraşma.

Çıkamıyorsan o miktarlara 2. el 2-3 defa kulanıp satanlarda var kutulu faturalı 6K fiyat cekmişler 5.500 bırakırlar emin ol aradaki fiyat farkı hak ediyor bana göre 2 üründen 10 kat daha iyi.

Yeni SSD ve birkaç bir şey aldım bir de onun borcu var 2-3 aya muhtemelen V3 Pro alır geçerim daha F/P gibi geldi deneyimleyenler de çok. Belki bir kampanya bir şey olur yakalarım umarım.

@Toby Fox, kasım 15’ti sanırım. 1.5 ay olmuş. 1 kez tam şarj ettim herhalde. Aktif de kullanırım. Çok memnunum şahsen fareden.

Arada 2 bin TL fark var. Ergonomik olarak Superlight net daha başarılı. Büyük ele sahipseniz o zaman Viper V3 öne çıkabilir.

Skatezleri dünyanın en iyi aimi donk önemsemiyor galiba, ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…