Mesajım silinmiş, alınmayacak bir ürün olduğunu düşünüyorum çünkü kronik sorunları çok fazla.900'den düşmüş, kaçırılmamalı bence. Alın gitsin, kullanıyorum çok iyi. Alan memnun satan memnun bir ürün.
![]()
Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game
Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlarwww.overgameweb.com
Detaylar
Kim cevapladı?20 adet bildirim bir anda yığıldı.
Alınmayacak bir ürün, hediye edilmediği sürece kullanılmasını tavsiye etmediğim. Kurye fantezisi olan arkadaşların ise alabileceği bir model.
Kalitesi guzel.
Gayet guzel ben kullaniyorum. Logitech harici klavye, fare asla almiyorum ayrica.Alınmayacak bir ürün, hediye edilmediği sürece kullanılmasını tavsiye etmediğim. Kurye fantezisi olan arkadaşların ise alabileceği bir model.
SteelSeries Prime varken şansı bile yok.
Şaka mı bu konu? Prime var orada dağ gibi 200 TL anca eder bu fare.
O yüzden anlamıyorsunuz alınmayacağını zaten.Logitech harici klavye, fare asla almiyorum ayrica.
900'den falan düşmemiş. Al bak fiyatlara:900'den düşmüş, kaçırılmamalı bence. Alın gitsin, kullanıyorum çok iyi.
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Orada 100.000 TL yazsa gelip 100.000 TL'den düşmüş mü diyeceksin? Bu kadar bilinçsiz kullanıcı görmedim.
Neden kaçırılmamalı? Bu fiyata çok daha iyileri var. Ben kullanıyorum çok iyi demek nasıl bir argüman? Neden çok iyi? SS Prime yerine neden bunu alalım mesela?
Yeni konular
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-
-