Türkiye'deki servislere ve garanti kapsamlarına hiç güvenmiyorum, şansını denersin ama açıkçası ihtimal çok yüksek değil. Doğru düzgün yaptırım uygulanmadığı için kanunları takan pek yok.
Birkaç yıl önce olsa İngilizce Logitech global üstünden fatura görseliyle ulaşıp Logitech'in sana sıfır yeni ürün göndermesini sağlardın ama şimdi o iş olmuyor. Daha doğrusu Logitech yine gönderir ama onu gümrükten bedavaya geldiği halde alabilmen için 20 bin lira civarında harcama yapman gerekecek...
Hocam ne yapacağım inanın bilmiyorum kullanamadığım bir ürüne para veriyorum yazıktır günahtır hani bunun garantisi olduğu halde bir şey yapmazlar mı yardım etmezler mi ben tamire karşıyım çünkü tamir yapsalar yine aynı olursa bu sefer ürün garanti dışına çıkacak ne yapabilirim hocam bana bir tavsiye verseniz.
Hocam ben Logitech destek servisine yazmıştım bayağı her şeyi anlatmıştım bana geri dönüş sağladılar bunu yazdılar iyi günler! Adım prajwal ve bu bir takip e-postasıdır.
Paylaştığınız tüm sorun giderme adımlarını uygulama çabanız için gerçekten minnettarım. Sorun giderme adımları denendikten sonra bile sorunun devam etmesi üzücü. Oyun direksiyonunda bir donanım sorunu olabileceği için. Endişelenmeyiniz, bu durumu sizin için çözeceğim.
Ve talep edilen detayları benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Garanti talebi ile devam etmek için lütfen perakendecinize veya satın aldığınız yere başvurun, garanti talebi konusunda size yardımcı olacaklardır. Garanti sürecinde herhangi bir zorluk yaşamanız durumunda, lütfen bu kaydı bir ret mektubu ile güncelleyiniz; en kısa sürede devralacak ve çözüm konusunda size yardımcı olacağız.
Sağladığınız bilgilere dayanarak, bir garanti kapsamında değişim yapılması gerektiğini doğrulamış bulunmaktayız. Lütfen garanti kapsamında değişim için onlarla iletişime geçiniz ve sorun giderme adımları hakkında bizimle zaten iletişime geçtiğinizi belirtiniz ve bu onay bilet numarasını veriniz: [16990983].
Ürününüzün kusurlu bulunduğuna dair bir onay olarak, bu mesajın bir kopyasını eklemenizi tavsiye ederiz.
Donanım ürününüz, ürün ambalajında ve/veya www.logitech.com sitesinde belirtilen süre boyunca malzeme ve işçilik açısından kusursuz olacaktır.
Hala reddetmeleri durumunda, perakendecinizden bir ret mektubu almanızı rica ederiz. Bu nedenle, size yardımcı olmak için başka seçenekler arayacağız. Lütfen bir sonraki yanıtınızda aşağıdaki detayları sağlayınız.
• Ret mektubu ( garantiyi reddeden e-postanın ekran görüntüsü veya ret mektubunun PDF formatındaki görüntüsü):
Bayi tarafından garanti reddi için belirtilen neden:
Arkadaşlar soylu avmnin değişim raporu istediğini ssleriyle beraber logiteche ss attım logitechte bana bu maili attı adresimi istedi bende adresimi attım sizce değişim yapacaklar mı Merhaba,
Logitech G teknik desteği ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ben Surabhi, bugün size yardımcı olacak kişiyim. Size yaşadığınız sorun konusunda yardımcı olmak için buradayım.
Umarım iyisinizdir!
Perakendeciye ulaştığınız için teşekkür ederiz, lütfen endişelenmeyiniz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için aşağıdaki bilgileri paylaşmanızı rica ederiz.
Ad:
Soyadı:
Sokak Adresi (Posta Kutusu adresi kabul edilmemektedir):
Posta Kodu:
İl:
İlçe veya eyalet (varsa):
Ülke:
- Telefon Numarası (ülke kodu dahil):