Bazen dediğin nasıl bazen? Araç kullanırken farklı hızlarda mı yoksa anormal bir sertlik mi? Feedback ile alakalı. Ayarlardan güç geri bildirimi ayarını azaltabilirsin.
Anladım çok teşekkürler son bir soru sormak istiyorum G Hub kullanamadığım için ve bazı oyunlardada tuş ataması değiştirilmiyor mesela el frenini başka tuş yapamıyorum ne yapmalıyım?

Need for Speed Heat oyununda değiştirilmiyor tuşlar.

Mecbur G HUB gerekiyor o zaman. Ama şunu söylemem lazım NFS'i direksiyon ile oynamak tam bir eziyet. Hiç tavsiye etmiyorum. Boşuna sinirin bozulur. Ben de gamepad ile oynuyorum. Crew'de aynı şekilde. Aşırı arcade bunlar direksiyon için.

Mecbur G HUB gerekiyor o zaman. Ama şunu söylemem lazım NFS'i direksiyon ile oynamak tam bir eziyet. Hiç tavsiye etmiyorum. Boşuna sinirin bozulur. Ben de gamepad ile oynuyorum. Crew'de aynı şekilde. Aşırı arcade bunlar direksiyon için.
Need for Speed Heat direksiyon ile çok eğlenerek oynuyorum ben. O zaman G Hub'u nasıl halledicem ya. Herşeyi denedim internetteki.

@Michael MYERS Forza horizon 5'de debriyajlı manuel nasıl kullandınız? Debriyajlı manuel seçmeme rağmen debiryaja basmadan vites atabiliyorum.

Son düzenleme:
Need for Speed Heat direksiyon ile çok eğlenerek oynuyorum ben. O zaman G Hub'u nasıl halledicem ya. Herşeyi denedim internetteki.

@Michael MYERS Forza horizon 5'de debriyajlı manuel nasıl kullandınız? Debriyajlı manuel seçmeme rağmen debiryaja basmadan vites atabiliyorum.
Vites atarsınız zaten ama dikkat ederseniz hantal atar. Doğru bir vites atma değil o.

@Michael MYERS Merhaba rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Ben ürünü aldığım satıcıyı aradım ve sordum onlarda sürücüyü kurmamışsınızdır dedi. İnternetten sürücüyü aradım ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
GHUB indirince sürücüyü o kuruyor zaten. Ayriyetten bir şey indirmiyorsun.
Format attım az önce ve G Hub düzelmişti. Ama şimdide direksiyonu 180 derece yaptığımda ve direksiyonu döndürdüğümde 900 dereceye kadar çıkabiliyorum. Yani derece düşürülmüyor. Uygulamada düşürülmüş görünüyor ama hala 900 derece döndürebiliyorum.