1-) Ne amaçla alacağına bağlı, oyuncu ıvır zıvırları çok çekici görünse de aman aman bir faydaları yok uzun dönemde. İlk alınca bir ooooo oluyor, sonra unutuyor gidiyorsun makroları (fps oynuyorsan en fazla iki üçünü kullanırsın) Paran varsa buna harcayacak, kendini tatmin edebilirsin. Yoksa çok da bir gereklilik değiller.
2-) 2015'den beri iki kere oyuncu mouse'u aldım. İlki G402'ydi şimdi ki eski G502 hâlâ kullanıyorum. Her şey çok pahalı, 2000 lira mouse'a verilir mi sen bilirsin ancak bu mouse güzel bir mouse. (Eski kasadan bahsediyorum maalesef)
3-) Lisedeyken pavyona benzeyen hâline aşık olduğum Razer klavye aynı sorundan iki kere muzdarip olunca (iki farklı model) ve enflasyondan dolayı fiyatlar iki katına çıktığı zaman, dalga geçer gibi verdiğiniz parayı iade edelim ya da elimizde bu model yok alın şu giriş seviyesi modeli dedikleri için Razer'ın her türlü ürününden uzak duruyorum. Geçen bir arkadaş kulaklıklarda 7.1 özelliğinin işe yaramadığını iddia ediyordu inatla, hatta daha kötüleştiriyormuş, Razer'ın bir kulaklığını kullanıyorum dedikten sonra o da anlaşıldı benim gözümde. Benim Logitech kulaklıkla ses tam önümden gelse onu bile anlıyorum, 7 8 tane farklı yöne ayırmışlar, gerçi sağlamlık konusunda bana dayanamadı çok.