Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-2.500 TL
Kesinlikle alınmaz. Tutuş şekliniz nedir?
Spartan
Başarılı
G502X alınmaz.Arkadaşlar bu mouse alınır mı? Ve arkadaşlar önemli noktam 2.000-2.500 TL arası olması, 1000Hz üstü olması ve birçok tuşu olması en azından 5'ten fazla olsa yeterli. Önerilerinize açığım.
Bütçeye az daha koy Scyrox V6/V8 bak.
Orko
Yetkin
Ben de 502X kullanıyorum. Şu soldaki iki tuşu kullanmayı düşünüyorsan alınabilir. Bu iki tuşa görev atadığın zaman oyunlar biraz daha kolay oluyor, boşuna klavyeden tuş aramak zorunda kalmıyorsun.
Eğer oyunları gamepad ile oynamıyorsan bu mouse'u alabilirsin ama gamepad kullanıyorsan çok da gerek yok.
Eğer oyunları gamepad ile oynamıyorsan bu mouse'u alabilirsin ama gamepad kullanıyorsan çok da gerek yok.
agrofea
Uzman
Ben 8 yıl aynı G502'yi kullandım. 2 yıl G502 X kullandım. Şu anda G502 X Lightspeed'e geçeceğim.
Güzel de ağır oluyor. Bende G602'den Razer D2Pro geçtim çok fark var. Hafif fare daha keyifli. Oyunlarda.
G502 X alınmaz diyenler nedenlerini açıklamadan fanboyu oldukları markaları öneriyorlar. Logitech nefretiniz neyden kaynaklanıyor anlayamadım.
G502 X Plus kullanıyorum. Gayet hafif. Ele tam oturan ergonomik tasarıma sahip. Pili de uzun süre dayanıyor. Rekabetçi FPS oyunları oynamıyorsanız gayet alınabilir bir fare.
G502 X Plus kullanıyorum. Gayet hafif. Ele tam oturan ergonomik tasarıma sahip. Pili de uzun süre dayanıyor. Rekabetçi FPS oyunları oynamıyorsanız gayet alınabilir bir fare.
Spartan
Başarılı
G502 X alınmaz diyenler nedenlerini açıklamadan fanboyu oldukları markaları öneriyorlar. Logitech nefretiniz neyden kaynaklanıyor anlayamadım.
Hafif dediğin fare günümüz standartlarının 2 katı ağırlıkta.
Bazı spesifik ekstra makrolara ihtiyacın yoksa fazladan tuşları olan ağır bir fare ihtiyacın yok.