Logitech G G502 X alınır mı?

Bütçe
2.000-2.500 TL
Arkadaşlar bu mouse alınır mı? Ve arkadaşlar önemli noktam 2.000-2.500 TL arası olması, 1000Hz üstü olması ve birçok tuşu olması en azından 5'ten fazla olsa yeterli. Önerilerinize açığım.

Vxe r1 olabilir, ama bütçenizin biraz üstüne çıkabiliyorsanız vxe mad r önerebilirim.

Ek not: Vxe mad r'ın 8k'da bataryası çabuk bitiyor, 8k kullanacağım diyorsanız başka modellere yönelebilirsiniz...

Ben de 502X kullanıyorum. Şu soldaki iki tuşu kullanmayı düşünüyorsan alınabilir. Bu iki tuşa görev atadığın zaman oyunlar biraz daha kolay oluyor, boşuna klavyeden tuş aramak zorunda kalmıyorsun.

Eğer oyunları gamepad ile oynamıyorsan bu mouse'u alabilirsin ama gamepad kullanıyorsan çok da gerek yok.

Screenshot_1.webp

G502 X alınmaz diyenler nedenlerini açıklamadan fanboyu oldukları markaları öneriyorlar. Logitech nefretiniz neyden kaynaklanıyor anlayamadım.

G502 X Plus kullanıyorum. Gayet hafif. Ele tam oturan ergonomik tasarıma sahip. Pili de uzun süre dayanıyor. Rekabetçi FPS oyunları oynamıyorsanız gayet alınabilir bir fare.

G502 X alınmaz diyenler nedenlerini açıklamadan fanboyu oldukları markaları öneriyorlar. Logitech nefretiniz neyden kaynaklanıyor anlayamadım.

G502 X Plus kullanıyorum. Gayet hafif. Ele tam oturan ergonomik tasarıma sahip. Pili de uzun süre dayanıyor. Rekabetçi FPS oyunları oynamıyorsanız gayet alınabilir bir fare.
1749806375607.webp
1749806397275.webp

Hafif dediğin fare günümüz standartlarının 2 katı ağırlıkta.

Bazı spesifik ekstra makrolara ihtiyacın yoksa fazladan tuşları olan ağır bir fare ihtiyacın yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt