Büyük mouse + palm grip ikilisini arayanlar için mantıklı olabilir ama şahsen bunu alacağıma Basilisk V3 X HyperSpeed alırdım.
G502'nin 4 tane daha fazla tuşu var. :D

Not: Eski G502 kıyaslaması yapıcam sadece kasaya yönelik iç parçalarının özelliğini bilmiyorum:

G402 işini görür. G502 ye göre tekerleği kötü sadece tekerdeki 2 tuş çok kullanışlı oluyor.

G502 farkı, eli dolduruyor daha iyi yerleşiyor büyük.

G402'de küçük parmak yere sürtüyor. :D Başka fare kullanmadığımdan yorum yapamam.

Logitech her zaman diğer markalardan iyidir. Bozuldu mu yaz sitesinden. 30dk içinde yurt dışından yenisini yollasınlar. Duruma göre kanıt bile istemezler.

Sizce bir fareye 2000TL verilir mi?
Ben veririm. 7-8 yıl kullandım G402 modelini. Yıprandı diye yenisini aldım tabi 800tl fiyata. G502 lüks sayılır benim için şu an. 2.el dış kabını bulsam elimde sağlam kartı var, alıp kutusunu değiştirecem. :D Gençken gözümüz görmezdi duvardan duvara vururduk fareyi. Tabi 150 lira fiyatlara satıyorlardı o zamanlar tuştan yada orta tekerden kırılırdı sadece. Fiziksel darbe filan kolay kolay kırılmaz kaplumbağa gibi kabuğu var. 2-3 sene kullanmışımdır hor kullansam da en kötüsünü.

Şunlar ozaman 10tl-20tl arasıydı 1hafta - 1 ay dayanmazdı daha pahalıya gelirdi fare olayı.

1721168178382.webp

Logitech sağlamdır tabi eskisi kadar değil. 7 Yıl önce revizyon yemiş kalite düşmüş, yeni modelleri çıkınca sanırım. Şu an aldığım G402 Tuş sesleri ve tuş kalitesi zayıf, Kablo desen ince. Sanki yeni aldığım yıpranmış gibi çıt çıt ses çıkarıyor tıklamalar da. :D

Son düzenleme:
1-) Ne amaçla alacağına bağlı, oyuncu ıvır zıvırları çok çekici görünse de aman aman bir faydaları yok uzun dönemde. İlk alınca bir ooooo oluyor, sonra unutuyor gidiyorsun makroları (fps oynuyorsan en fazla iki üçünü kullanırsın) Paran varsa buna harcayacak, kendini tatmin edebilirsin. Yoksa çok da bir gereklilik değiller.

2-) 2015'den beri iki kere oyuncu mouse'u aldım. İlki G402'ydi şimdi ki eski G502 hâlâ kullanıyorum. Her şey çok pahalı, 2000 lira mouse'a verilir mi sen bilirsin ancak bu mouse güzel bir mouse. (Eski kasadan bahsediyorum maalesef)

3-) Lisedeyken pavyona benzeyen hâline aşık olduğum Razer klavye aynı sorundan iki kere muzdarip olunca (iki farklı model) ve enflasyondan dolayı fiyatlar iki katına çıktığı zaman, dalga geçer gibi verdiğiniz parayı iade edelim ya da elimizde bu model yok alın şu giriş seviyesi modeli dedikleri için Razer'ın her türlü ürününden uzak duruyorum. Geçen bir arkadaş kulaklıklarda 7.1 özelliğinin işe yaramadığını iddia ediyordu inatla, hatta daha kötüleştiriyormuş, Razer'ın bir kulaklığını kullanıyorum dedikten sonra o da anlaşıldı benim gözümde. Benim Logitech kulaklıkla ses tam önümden gelse onu bile anlıyorum, 7 8 tane farklı yöne ayırmışlar, gerçi sağlamlık konusunda bana dayanamadı çok.