Merhaba. Öncelikle sizinle benzer bir süreçten geçtiğimi aktararak başlamak istiyorum. G502 Lightspeed faremin kauçuk kısmında ufak bir aşınma oldu ve RMA ile bahsettiğiniz bot üzerinde iletişime geçtim. Bu süre zarfında sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca temsilci ile daha anlaşılır konuşmak için translate kullanmamasını rica edin ve İngilizce konuşun. Bana gelen mailler üzerinden anlatım yapacağım, chat siteden silinmiş maalesef ama mail olarak iletmişler.
Eki Görüntüle 44408
Bu görüntüde bot ile konuşmaya başlıyorum. Bana seçenekler çıkartıyor, "ÜRÜN DESTEĞİ" diye devam ediyorum.
Giriş yapmamı istiyor, adımı atlıyorum.
Seri numaramı soruyor, farenin seri numarasını giriyorum. Ayrıca doğrulatıyor.
Eki Görüntüle 44409
Benden sorunu seçmemi istiyor, kozmetik sorunlarla ilgili seçeneği seçiyorum. Ardından aşınma/kırılma vs. gibi detayları da seçenekler aracılığıyla veriyorum. Bot burada bizim yerimize bütün işleri yapıyor zaten.
Eki Görüntüle 44410
Bir temsilciye iletiyor, ancak temsilci bulamazsak size mail atacağız diyor. Mailimi ve istediği bilgileri giriyorum. Ardından bana mail geliyor.
Eki Görüntüle 44412
Mailde bana bu soruları soruyor, teker teker cevaplıyorum. Burada faturanız çok önemli. Cevapladıktan sonra bana yine bir mail geliyor.
Eki Görüntüle 44415
Gelen mailde değişimin onaylandığını, kargoyu en kısa sürede göndereceklerini söylüyorlar.
Bu mailden sonra 4 gün içinde Hollanda'dan sıfır farem geliyor.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.