Hoparlörden de kaynaklanıyor olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?O sesin sebebi taktığın jakın mikrofon kısmına değmiş olması yüksek ihtimal, sesin devam etmesi can sıkıcı. Bu modelde kronik bir sorun bu sanırsam, Technopat'ta çok konu var bununla ilgili.Tablette tam jak girişi ucuna hoparlörü takarken çok kötü yüksek cızırtı sesi geldi sonrasında hemen düzeldi ama vantilatör sesi devam ediyor.
Logitech Z120 cızırtı yapıyor
Geçen gün arkadaşımın tavsiyesiyle Z120 markalı kulaklığı aldım. Bugün geldi, önce YouTube'de denedim ve problem çıkarmadı. Daha sonra Witcher 3 ve metro last light oyunlarında denedim ve cızırtı yapmaya başladı. Oyun içindeyken ses YouTube'ye nazaran daha az geliyordu. Metro last light'ın giriş...
Elimde hazır sesler mevcut Vatan Bilgisayar'a götürsem mi? Hazır garantisi var şansıma kutuda 2 yıl diyor.
Öncesinde Logitech'e ulaşın bence.Elimde hazır sesler mevcut Vatan Bilgisayar'a götürsem mi? Hazır garantisi var şansıma kutuda 2 yıl diyor.
Götürebilirsiniz. Vatan'da yardımcı olurlar.Elimde hazır sesler mevcut Vatan Bilgisayar'a götürsem mi? Hazır garantisi var şansıma kutuda 2 yıl diyor.