Düzenlenmiş metin: Bahsettiğiniz soundbar, TV kullanımı için üretilmiş bir ürün. Bu ürünlerin olayı "sinema sistemi" diye geçtikleri için amaçları; sesi odaya eşit bir şekilde yaymak ve temiz vokal tonları oluşturmaktır. Bunun gibi ürünlerde oyun oynamak, paylaştığım linkteki Logitech markasının ürününden daha kötü bir deneyim sunacaktır. Sağ-sol ses ayrımları asla iki farklı uyduya sahip Logitech kadar iyi değildir.
Aynı şekilde bu paralara çıktıktan sonra ikinci elde Z906 gibi
z906 örneği alternatifler bulmak da mümkün ki bu cihazlar ortalama bir ev kullanıcısı için çok fazladır. Daha önce ses konusunda bir deneyiminiz varsa; giriş seviyesi (budget) veya orta seviyede (midrange) bulunan bu ürünlerin üzerindeki sertifikaların (gerek Dolby Atmos gerek başka) basit EQ değişimlerinin ötesine geçmediğini de biliyor olmanız gerekiyor.
Öte yandan önerdiğim Z623, THX sertifikasına sahip bir ürün. Bu da onu, en az attığınız sinema sistemine eş değer bir film performansı sunan bir ürün yapıyor. Elbette seçim konu sahibinde; fakat şu zamana kadar ses konusunda edindiğim bilgiler LG markasının bu ürünleri için olumlu olmadı. Gerek ses konusunda Logitech markasından memnun kalmam gerek işin mühendislik kabin litrelemesi ve diğer kısımlarındaki güveni beni Logitech ürününe itiyor. LG markası seri üretim için çoğu ürününü birbirine benzetiyor, ve bana kalırsa pek iyi bir sonuç çıkmıyor. Tercih sizlerin. (Logitech Z623'ün yıllardır piyasada olan ve memnun olunan bir ürün olduğunu da ekleyeyim).