Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

b.dennis

Uzman
Yer
Londra, Birleşik Krallık
Merhaba, lenovo teknik servis bana bu uygulamayı indirtti ve birkaç kontrol yaptı. Bu uygulama exe şeklinde indi ve herhangi bir kurulum yapmadı dirket uygulama açıldı. Denetim masasında yok, ben bu uygulamayı nasıl silebilirim. Exe dosyasını ve Program Files x86'dan silsem yeterli olur mu?

oty.com diye bir yerden indirtti. O link de LogMeIn123.com – Start Support Connection buraya atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu ihtiyacınız için Autoruns işinizi görecektir. Daha kapsamlı bir çözüm isterseniz, tüm uygulamaları kaldırmak için Bulk Crap Uninstaller kullanabilirsiniz.

Aslında silmenize gerek yok; bu bir uzaktan destek aracıdır. Eğer başlangıçta çalışıyorsa, sadece başlangıçtan devre dışı bırakabilirsiniz. Ama artık ihtiyaç duymayacaksanız seçim sizin.
Bu ihtiyacınız için Autoruns işinizi görecektir. Daha kapsamlı bir çözüm isterseniz, tüm uygulamaları kaldırmak için Bulk Crap Uninstaller kullanabilirsiniz.

Aslında silmenize gerek yok; bu bir uzaktan destek aracıdır. Eğer başlangıçta çalışıyorsa, sadece başlangıçtan devre dışı bırakabilirsiniz. Ama artık ihtiyaç duymayacaksanız seçim sizin.

Son düzenleme:
Çözüm

Biraz paranoyak oldum adam hala bilgisayarı izliyor olabilir mi diye o yüzden silmek istemiştim. Sizce öyle bir şey gerçek olabilir mi? XD