Totem almıyorum. Kahin merceğini alıyorum.Ölecek pozisyona girmeyerek. Her jungle bölümüne(üst ve alt) 2 adet giriş var eğer takımın o girişleri tutmana yardım etmiyorsa bir girişi tutmak için inat etmeye gerek yok. Totemini bırakıp çekilebilirsin.
Ormanda beklemezsem nerede bekleyeceğim ki? Red buff'ı nasıl alacağım? Mavi taraftan başlarsam red buff gidiyor, red taraftan başlarsam ise rakipler invade atıp beni kesiyor. Her durumda geriye düşüyorum.
Ormanda beklemezsem nerede bekleyeceğim ki? Red buff'ı nasıl alacağım? Mavi taraftan başlarsam red buff gidiyor, red taraftan başlarsam ise rakipler invade atıp beni kesiyor. Her durumda geriye düşüyorum.
O Totemi nereye atmalıyım, Totem kaç dakika orda kalıyor?Kule altında veya baskın gelecek pozisyonu tespit edecek ama güvenli bir noktada bekleyeceksin örneğin alt ormanın sol altındaki çalıda beklerseniz rakibin baskına geldiğini görebilirsiniz. Eğer baskına gelirseler kendi mavinize dönüp direkt rakip kırmızıya gidebilirsiniz. Ya da en basiti direkt "güvenli" bufftan başlayıp rakip alt koridorun geldiği tarafı kontrol edebilirsiniz . Eğer güçlendirmenizi çalarsalar zaten geldikleri açıdan belli olur ve sizde ona göre yol alırsınız.
Tek başıma nasıl yapacağım ki.Invade engelleme, invade at. En iyi savunma saldırıdır.