Lessra
Üstün
Rahatlıkla açar.Hocam ayırabilirim ama gerek var mı oradan emin değilim. Sanki bu dediğim oyunları 25klık PC rahat açar gibi geliyor.
Rahatlıkla açar.Hocam ayırabilirim ama gerek var mı oradan emin değilim. Sanki bu dediğim oyunları 25klık PC rahat açar gibi geliyor.
İnce hesaptan monitör, hazır sistem, fare, klavye hepsini oradan aldım 1 sorun yaşamadım ama sanırım tamamen şans işi.
Hocam ayırabilirim ama gerek var mı oradan emin değilim. Sanki bu dediğim oyunları 25klık PC rahat açar gibi geliyor.
Bende Sinerji'den aldım ekran kartını ve o zamanlar bilmiyordum bu işin diğer tarafını Allah'tan sorun çıkmadı.
35k olursa bir yerden 9060XT 16 GB kopartabiliriz gibi hem ileriye dönük olur.
Hocam anladımda ben öyle çok oyun oynayan biriside değilim. Bir de kasası güzel olsun istiyorum. Bu sistem sizce nasıl?
Hocam ama kasayı ben özellikle seçtim. Bu kasayı çok istiyorum.
Hocam ama kasayı ben özellikle seçtim. Bu kasayı çok istiyorum.
Hocam peki 30kya ne önerirsiniz hazır sistem olarak?
Hocam o B580li sisteme benim istediğim kasaya koyup almak istiyorum aslında.
Ben olsam boyle bir sey alirim tek sorun 5060'in 8GB olmasi olabilir belki ama maalesef 16GB'ini da bu paraya bulamayiz, soket iyi ekran karti guncel. Ayrica arkadasin attigi Intel B580'li sistem de hayli hayli isinizi gorur 24K'lik, 4060 ayarinda bir ekran karti ve muthis fiyat performans.
Ayrica ben olsam AMD almam kumar gibi geliyor, Intel bile daha guvenilir geliyor ekran kartinda.
Ben olsam boyle bir şey alirim tek sorun 5060'in 8 GB olmasi olabilir belki ama maalesef 16 GB'ini da bu paraya bulamayiz, soket iyi ekran karti guncel. Ayrica arkadasin attığı Intel B580'li sistem de hayli hayli isinizi gorur 24K'lik, 4060 ayarinda bir ekran karti ve muthis fiyat performans.
Ayrica ben olsam AMD almam kumar gibi geliyor, Intel bile daha guvenilir geliyor ekran kartinda.