Dracula 4
Üstün
Darısı bize.Allah'tan Riot Games oyunlarını oynamayı bıraktım. Kernel düzeyinde çalışan bir anti-cheat e zorla maruz kalmak riskli hissettirirdi.
Darısı bize.Allah'tan Riot Games oyunlarını oynamayı bıraktım. Kernel düzeyinde çalışan bir anti-cheat e zorla maruz kalmak riskli hissettirirdi.
O casus yazılım mıydı? Bana da hep garip gelirdi. Ne yapayım ne edeyim o sys uzantılı dosyayı silemezdim. Yanında da bir logs dosyayı vardı. Sürekli metin belgesine yeni şeyler yazılıyordu. Valorant'ı falan bilgisayarımdan silmiştim komple, buna rağmen o silinmiyordu. Neyse ki ondan sonra format atmıştım sisteme ve daha Valorant ile işim olmamıştıMasum gözüken legal Malware LoL'e de geliyor demek. Oynayan arkadaşlar kendinize dikkat edin.![]()
LoL oynayan kalmaz o zaman, oynayanların çoğu patatese bağlayıp çalıştırıyor bilgisayarını.
O casus yazılım mıydı? Bana da hep garip gelirdi. Ne yapayım ne edeyim o sys uzantılı dosyayı silemezdim. Yanında da bir logs dosyayı vardı. Sürekli metin belgesine yeni şeyler yazılıyordu. Valorant'ı falan bilgisayarımdan silmiştim komple, buna rağmen o silinmiyordu. Neyse ki ondan sonra format atmıştım sisteme ve daha Valorant ile işim olmamıştı![]()
LCS kullanıyorum ve böyle zevk alıyorum. Artık alamayacağım sanırım.