seeraddar

Yetkin
Lookism evreninde geçen Quest Supremacy serisine habersiz bir şekilde başlayıp çok sevmiştim. Seri bitince de Lookism e başladım, ancak 10 bölüm zar zor okudum. Sanki seri ilerlemiyor. .Çizimleri de berbat. Kaç bölüm sonra açılır, okunur mu?

Lookism evreninde geçen Quest Supremacy serisine habersiz bir şekilde başlayıp çok sevmiştim. Seri bitince de Lookism e başladım, ancak 10 bölüm zar zor okudum. Sanki seri ilerlemiyor. .Çizimleri de berbat. Kaç bölüm sonra açılır, okunur mu?
  • Lookism serisi, karakter gelişimi ve hikaye ilerleyişi açısından yavaş bir tempoya sahip olabilir; bu nedenle bazı okuyucular için sıkıcı görünebilir.
  • Çoğu okuyucu, hikayenin derinleşmesi ve karakterlerin daha fazla gelişmesi için en az 20-30 bölüm okumanızı öneriyor.
  • Eğer hikaye ilerlemesi ve çizim kalitesi ile ilgili endişeleriniz devam ederse, başka serilere de göz atmayı düşünebilirsiniz. Serinin hayranlarının tavsiyeleri geniş bir perspektif sunabilir.
  • Çizimlerin ve hikaye akışının kişisel zevkinize hitap edip etmediğini değerlendirmek için, daha fazla bölüm okuyarak kendi kararınızı vermeniz en iyisi olacaktır.