Bu programdan bir yararlanamadım, ETS 2 olsun FIFA 23 olsun. FPS'i düşürmesiyle ekranda ms sorunu ortaya cıktı.
Tam ekranda çalışmıyor. Eğer FPS sabitlemediyseniz ve monitörünüzün tazeleme oranına göre yüksek FPS alıyorsanız akıcı olmuyor. Mesela 75 Hz monitörünüz var ve 40 45 FPS alıyorsunuz. FPS'nizi 37'ye sabitleyip programı çalıştırıyorsunuz ve 75 FPS görüntü elde ediyorsunuz. Program aralara sahte kareler yerleştirdiği için gecikme artıyor fakat bunu da NVIDIA Reflex veya AMD Anti Lag ile çözüyorsunuz. FPS'niz monitör tazeleme değerinin yarısından bile yüksekse yine tam akıcı olmuyor, en iyi deneyim için sabitlemeniz lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kış indirimlerinde ufak bir indirim alırsa dahi kapacağım bu programı. Son yıllarda gördüğüm en yararlı işlerden olabilir.
Bu programa 10 dolar olsa yine param feda.

Tam ekranda çalışmıyor. Eğer FPS sabitlemediyseniz ve monitörünüzün tazeleme oranına göre yüksek FPS alıyorsanız akıcı olmuyor. Mesela 75 Hz monitörünüz var ve 40 45 FPS alıyorsunuz. FPS'nizi 37'ye sabitleyip programı çalıştırıyorsunuz ve 75 FPS görüntü elde ediyorsunuz. Program aralara sahte kareler yerleştirdiği için gecikme artıyor fakat bunu da NVIDIA Reflex veya AMD Anti Lag ile çözüyorsunuz. FPS'niz monitör tazeleme değerinin yarısından bile yüksekse yine tam akıcı olmuyor, en iyi deneyim için sabitlemeniz lazım.
Hafifletilmiş sürüm ve performans modu açıkken görüntü veya FPS'de bir değişiklik oluyor mu? Sizce açayım mı sorayım dedim.

Hafifletilmiş sürüm ve performans modu açıkken görüntü veya fpsde bir değişiklik oluyor mu? Sizce açayım mı sorayım dedim.
Ölçekleme için 2 FPS falan faydası oluyor fakat ölçekleme tercihen hiç kullanmıyorum o yüzden görüntü bozulmaları oluyor mu bilmiyorum. Kare oluşturma için soruyorsan devasa fark oluyor ve tabi görüntü bozulması daha fazla oluyor diyorlar. 1050 Ti kare oluşturmada performans modu kapalıyken hiçbir şey yapamıyor o yüzden yine ikisi arasındaki görüntü kalite farkını söylemem. Düşük ve orta güçte GPU'lar için kare oluşturmadaki performans modu performans açısından devasa fark ediyor.

Ölçekleme için 2 FPS falan faydası oluyor fakat ölçekleme tercihen hiç kullanmıyorum o yüzden görüntü bozulmaları oluyor mu bilmiyorum. Kare oluşturma için soruyorsan devasa fark oluyor ve tabi görüntü bozulması daha fazla oluyor diyorlar. 1050 Ti kare oluşturmada performans modu kapalıyken hiçbir şey yapamıyor o yüzden yine ikisi arasındaki görüntü kalite farkını söylemem. Düşük ve orta güçte GPU'lar için kare oluşturmadaki performans modu performans açısından devasa fark ediyor.
O zaman bazı oyunlarda performans modunu açayım ben. Hiç açmıyordum.

Baya gelişiyor ha, koca şirketlerin yapmak istemediği şeyi adam tek başına yapıyor.
Bu dünyada insanlardan neleri neleri saklıyorlardır ha.

Bu programdan bir yararlanamadım, ETS 2 olsun FIFA 23 olsun. FPS'i düşürmesiyle ekranda ms sorunu ortaya cıktı.
Bence bu çağın en iyi uygulaması. Bundan daha faydalı bir uygulama da görmedim bugüne kadar. Büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi GPU'nuz kötü olabilir.

Ben hiç ms hissetmedim. Gecikme olduğunu görmedim. Testlerde çıkabilir belki. Hikayeli oyunlar oynuyorum bol bol. Birde videoları bile 120, 165 FPS yapıyor yani. Çok süper bir program.

Bu dünyada insanlardan neleri neleri saklıyorlardır ha.

Bence bu çağın en iyi uygulaması. Bundan daha faydalı bir uygulama da görmedim bugüne kadar. Büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi GPU'nuz kötü olabilir.

Ben hiç ms hissetmedim. Gecikme olduğunu görmedim. Testlerde çıkabilir belki. Hikayeli oyunlar oynuyorum bol bol. Birde videoları bile 120, 165 FPS yapıyor yani. Çok süper bir pogram.
ETS 2'de bende de çalışmadı bu arada, onda sıkıntı olabilir. Fifa 23'te denemedim.

ETS2 yükleyip çalışıp çalışmadığını, çalışırsa nasıl çalıştığını yazarım buraya.

ETS2 de bende de çalışmadı bu arada, onda sıkıntı olabilir. Fifa 23 te denemedim.
Eğer ara sahnelerde FPS'niz çok düşüyorsa Fifa için sıkıntı çıkarır, çok lag yapar. Benim FPS ara sahneye geçince 70 FPS'lerden 20 civarlarına düştüğü için akıcı oluyor fakat dehşet laglı oluyor. FIFA'lar sıkıntılı olduğu için pek düzgün çalışmıyor, çünkü çok üst seviye bilgisayarınız yoksa FPS istenilenin altına düşüyor.