Lossless Scaling işe yarıyor mu?

LSFG 3 ile isterseniz Frame generation'u 20X'e kadar arttirabiliyorsunuz. FPS'yi gercekten arttiriyor ama asiri reflex gerektiren oyunlarda input lag hos olmayabilir. Diger oyunlarda harika caslisiyor.
20X mi diğer oyunlarda harika çalışıyor? Basit bir uygulamayı neden ölümüne savunanlar var anlamış değilim. 4X'den yukarısı kullanılmaz durumda hatta 4X bile zor.

Bir de fotoğraf koymuşsunuz 20'den 500'e çıkarıyor diye. Aynen kardeşim aynen.

Arkadasim stand up komedyeni misin? Konunun basligina bak atilan mesaja bak. Saka misin?

Ben o kadar şey denememe rağmen işe yaramadı. İade ettim sonrasında.
Bu mesaji sen attin degil mi? Nasil ise yaramadi? Pentium 3 ile falan mi denedin programi? Beceremedin diyelim mi?

Arkadasim stand up komedyeni misin? Konunun basligina bak atilan mesaja bak. Saka misin?
Senin attığın mesaja cevap verdim ben konu başlığı ne alaka? Ben işe yaramaz demedim 2X modunda işe yarar dedim. Bende yaramadı orası başka.
Bu mesaji sen attin degil mi? Nasil ise yaramadi? Pentium 3 ile falan mi denedin programi?
Aynen pentium ile denedim kardeşim. Bir şey çıkınca ölümüne savunuyorsunuz ya gerçekten anlam veremiyorum size. Sanki babanızın malı. Yaramadı işte o kadar şey denedim yaramadı. Sistemim de altta yazıyor zaten. Bunda bile işe yaramayacaksa ne anlamı var bu programın? Yüksek FPS alan adam zaten kullanmaz ki bunu ne anlamsız saçma bir olay.

Yaramadiysa becerememissindir ben de 4X modunda bile gayet ise yariyor. Nasil DLSS 3'un frame jenerasyonu ise yariyorsa bu da yariyor. Beceremedim diyebilecek kadar olgun bir insan olsaydin belki seninle konusabilecegimiz bir seyler olurdu.
Senin attığın mesaja cevap verdim ben konu başlığı ne alaka?
Sence ben neye cevap verdim arkadasim? Dalga falan mi geciyosun?

Truckersmp'de Input Lag yok mu?

Uygulamada yaptiginiz ayarlari atar misiniz?

Sence ben neye cevap verdim arkadasim? Dalga falan mi geciyosun?
Evet işim gücüm yok seninle dalga geçmeye geldim.
Yaramadiysa becerememissindir ben de 4X modunda bile gayet ise yariyor. Nasil DLSS 3'un frame jenerasyonu ise yariyorsa bu da yariyor. Beceremedim diyebilecek kadar olgun bir insan olsaydin belki seninle konusabilecegimiz bir seyler olurdu.
O kadar şey denedim yine de olmadı. Ama yine de uygulama işe yaramaz almayın demiyorum. Ona rağmen becerememişsindir diyip aşağılıyorsun. Aynen bu uygulama kusursuz her sistemde en iyi şekilde çalışabilir şekilde ama biz beceremiyoruz biz gerizekalıyız.

Bu mesaji sen attin degil mi? Nasil ise yaramadi? Pentium 3 ile falan mi denedin programi? Beceremedin diyelim mi?
Becerememek ne alaka? Bu programı düzgün kullanabilmemiz için "Bilgisayar Mühendisi" falan mı olmamız gerekiyor? Az önceki mesajımda dediğim gibi ben de kuzenimin GTX 1650 Super GPU'lu sisteminde denemiştim ve gerçekten de rezalet bir program. 4X bile olmaz, onda da görüntü çok bozuluyordu ve input lag artıyordu. 2X anca biraz işe yarıyor. Ben giderim bunu kullanacağıma 30 FPS oynarım, daha iyi. Yemin ediyorum bu program o kadar gecikme yapıyor ki, kapatıp orijinal halinde 30 FPS oynadığımda oyun gözüme çok daha akıcı geldi.

Yok siz bilmiyorsunuz bu uygulama kusursuz çok iyi 20 FPS'i 500 FPS yapıyor sadece biz kullanmayı beceremiyoruz. Cahiliz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…