O kadar şey denedim yine de olmadı. Ama yine de uygulama işe yaramaz almayın demiyorum. Ona rağmen becerememişsindir deyip aşağılıyorsun. Aynen bu uygulama kusursuz her sistemde en iyi şekilde çalışabilir şekilde ama biz beceremiyoruz biz gerizekalıyız.
Ha sunu bileydin. 20X cift ekran karti icin, Donanım Arşivi falan anlamam ben o çocuk annesinin memesinden sut icerken ben Athlon Thunderbird islemcime undervolt overclock yapiyordum. Cift ekran karti aliyorsun mesela 5080 + 5060 sonra 5060'i Lossless Scaling'e adiyorsun frame generationu tek basina yapiyor. 5080 sadece render isini yapiyor. O zaman input lag da yasamiyorsun 20X'de dogru duzgun calisiyor. Allah sana akil fikir versin kardesim.
Ha sunu bileydin. 20X cift ekran karti icin, Donanım Arşivi falan anlamam ben o çocuk annesinin memesinden sut icerken ben Athlon Thunderbird islemcime undervolt overclock yapiyordum. Cift ekran karti aliyorsun mesela 5080 + 5060 sonra 5060'i Lossless Scaling'e adiyorsun frame generationu tek basina yapiyor. 5080 sadece render isini yapiyor. O zaman input lag da yasamiyorsun 20X'de dogru duzgun calisiyor. Allah sana akil fikir versin kardesim.
Sakin olalım. Toplum icinde oldugumuzu unutmayalim
Peki bu Tam ekran, Pencereli ekran olayi nedir? Uygulama tam ekran da calismiyormus oyunlari pencere moduna almak gerekiyormus sanirim. Nasil yapacağım?
Sakin olalım. Toplum icinde oldugumuzu unutmayalim
Peki bu tam ekran, pencereli ekran olayi nedir? Uygulama tam ekran da calismiyormus oyunlari pencere moduna almak gerekiyormus sanirim. Nasil yapacağım?