Bende hiçbir işe yaramıyor program. Hatta FPS mi daha da düşürüyor. Sanırım APU sistem kullandığım için tam uyumlu çalışmıyor.

Evet. Biraz ekran kartı gücü lazım öncelikle, bunun için FPS'nizi minimum monitörünüzün yenileme oranının yarısına kadar sabitleyebilirsiniz. Kare oluşturduktan sonra biraz input lag ekliyor, Reflex gibi şeyler ile azaltabilirsiniz. Onun dışında düşük FPS'lerden yapılan oluşturmalarda rahatsız etmeyecek kadar düşük bozulmalar olabiliyor. Çok takılmazsınız. Oyunlarda banlanma gibi şeyler olmuyor çünkü oyun dosyalarına müdahale etmiyor.
Bu arada, fps sınırlama var mı LS'de? Yoksa oyundan biz mi sınırlıyoruz? HZ sınırına erişmediği için tam olarak anlayamadım.

Benim deneyimlerime göre 30 FPS ve üzerinde görüntü bozulmaları çok az. Şu an bile öyle ya kullanmam dedirtmiyor fakat performans modu kapalıyken çok güzel gözüküyor diyorlar. Benim 1050 Ti performans modu kapalı yaşayamıyor maalesef.

Ben 20 FPS falan oynamıştım FSR ile ki FSR performans modunda kötü olduğu için performans modunda oynamadım.

Bu arada bende image scaling çalışmıyor galiba, yani görüntü aynı görüntü oluyor. Çözümü bilen var mı?

Bu arada, fps sınırlama var mı LS'de? Yoksa oyundan biz mi sınırlıyoruz? HZ sınırına erişmediği için tam olarak anlayamadım.
RivaTurner Statics Server programı ile sabitleyebiliyorsunuz. MSI Afterburner ile geliyor o program. Bir gün rehber yapmayı düşünüyorum bu konuyla ilgili.

Bu arada bende image scaling çalışmıyor galiba, yani görüntü aynı görüntü oluyor. Çözümü bilen var mı?
Ana çözünürlüğünüzün altına düşmedikçe çok kullanmanız önerilmiyor. Orası genelde 1080p çözünürlükte 30 FPS civarı alamadığınızda, daha düşük çözünürlüğü 1080p çözünürlüğe çevirmek için kullanılıyor.

B
RivaTurner Statics Server programı ile sabitleyebiliyorsunuz. MSI Afterburner ile geliyor o program. Bir gün rehber yapmayı düşünüyorum bu konuyla ilgili.

Ana çözünürlüğünüzün altına düşmedikçe çok kullanmanız önerilmiyor. Orası genelde 1080p çözünürlükte 30 FPS civarı alamadığınızda, daha düşük çözünürlüğü 1080p çözünürlüğe çevirmek için kullanılıyor.
Ben 1080pyi 1440p yapmaya çalışmıştım, belkide ondan olmuştur.

Satın alıp iade ettim, 70 80 FPS alınan oyunda X2'i açınca 60'a sabitleyip sonra 2X yapıyordu. FPS sabitlemesinde bir sorun yok daha stabil bir görüntü için yapılabilir ama X3'e aldığımda 40'a sabitleyip 120FPS göstermeye başladı. İkisi de 120FPS gibi görünse de 3X'in sunduğu 2X'ten kötü oluyordu çünkü kamerayı döndürdüğümde oyunun verdiği 40 FPS ile dönüyor. Bu videoda da 30'a sabitleyip yine 120FPS yapmış. X2'den X3'e geçişte bu farkı yaşadıysam ve aynısını X4'te de yaşayacağım kesinse ne anlamı kalıyor anlamadığım bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör: