BTM1907

Uzman
Merhaba, Lost Light oyununun optimizasyonu kötü mü? Oyun bir de iyi midir ve sarar mı? PUBG gibi akar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun öyle PUBG CoD gibi adam vurıyım geçeyim tarzında değil, çok daha ciddi ve taktiksel, loot yapıp ekipman biriktiriyorsun, ölürsen alayı gitti, ben Redmi Note 9 Pro da en düşük ayarlarda 40 50FPS alıyordum.

Bu oyun galiba diger guncel NetEase oyunlari gibi Messiah Engine kullaniyordu motor olarak. UT4 kodlariyla yapilmis kirma bir motor olmasi lazim onun da. Knives Out ile bayagi benzer bu oyunun kaput alti yuksek ihtimal ve bu iyi bir sey. Knives Out akici calisiyordu her ne kadar ahim sahim grafikleri olmasa bile.

Diablo Immortal da bu motoru kullaniyordu ve cok da ust seviye cihaz istemeyen bir oyundu. Lost Light mobil sistem gereksinimlerine baktigimda da SD 625 istiyor, Knives Out gibi ayni. Kisacasi oyun cogu patates cihazda bile hic olmazsa acilacak, orta seviye cihazlarda da rahat akici calisacaktir. O konuyu dert etmeyin. PUBGM ile kiyaslamissiniz, o UE4 kullaniyordu motor olarak ve hangi cihazda oynarsaniz oynayin arada sirada kronik UE FPS droplarini yiyorsunuz. Lost Light ona kiyasla daha akici calisacaktir, eminim.

Oynanis olarak da acikcasi hala oyunu oynayan ciddi bir kitle var mi bilemiyorum zira hype olarak bayagi sonmus gibime geliyor oyun. PUBGM veya CODM gibi ''lootla, kos, avla, mac bitti'' tarzi bir oyun degil. Daha cok gorev odakli, biraz daha tekli oyunculu gibimsi bir oynanisi var. Acikcasi mobilde oturup saatlerce baymadan oynayabilir misiniz bilemiyorum. Degisik bir oyun, mumkunse PC'de deneseniz daha hos olacaktir.