Severiz...

Ama listede bu şarkı. :) Hoş şarkı ya.

Verdiğim listenin içinde illa işine yarayanlar çıkar. Boş vaktinde bakarsın.

Son düzenleme:
@487

Şaka yapıyorum ya. Yanlış anlama. :D

Bu attığın gibi veya buna benzer şekilde aşırı fazla zaten. Hatta biliyorsun sen de, bu tarzlar 2-3 yıldır aşırı fazlalaştı. TikTok veya Instagram gibi kısa videolarda var zaten.

Çoğu da kulağa hoş gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Yani kendi adıma göre konuşuyorum tabii ki.

Mesela Noes bir sürü şarkı yapıyor ama o güzel hissi ve vuruşları veren şarkısı nadir. Gibi gibi yani.

Son düzenleme:
@487

Şaka yapıyorum ya. Yanlış anlama. :D

Bu attığın gibi veya buna benzer şekilde aşırı fazla zaten. Hatta biliyorsun sende, bu tarzlar 2-3 yıldır aşırı fazlalaştı. TikTok veya Instagram gibi kısa videolarda var zaten.

Çoğu da kulağa hoş gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Yani kendi adıma göre konuşuyorum tabii ki.

Mesela noes bir sürü şarkı yapıyor ama o güzel hissi ve vuruşları veren şarkısı nadir. Gibi gibi yani.
Anladım ne demek istediğini. Sosyal medya yok benim, bir ara SoundCloud kullanıyordum çoğu türü oradan keşfettim zaten.

Anladım ne demek istediğini. Sosyal medya yok benim, bir ara SoundCloud kullanıyordum çoğu türü oradan keşfettim zaten.

Spotify, telefonda Shorts benzeri bir özellik getirmiş. Her oynatma listesinde var.

Şarkıların genellikle nakarat kısımlarını çalıyor sadece. O da güzel fikir veriyor.