Ek ücret vs. (yaşanır mı emin değilim sadece aklıma geldi.) yaşamamak için randevunu olması gerektiği gibi al. Senin tek yapman gereken normal muayene randevusu alıp gitmek. Aracına tadilat yapmadın, deponun tarihi geldi yenilettin.
Diğer türlü ikilemde kalıyorum. Tadilat ne oldu gibi ne de olmadı gibi. Bunun değerlendirmesi muayene istasyonunun çalışanına göre de değişebilir belki.

Normal randevu alsaydım belki oradaki bir görevli senin tankın değişmiş belki gerekli görüldüğü yerde hortum ve elektrik bağlantılarında da onarım yapılmıştır, tadilat kapsamına girer falan deyip normal muayene olmaz da diyebilirdi. Bunu öngöremiyorum.

En azından tadilat muayenesi, aracın periyodik (normal) muayenesini de kapsıyormuş.

Merak ettiğim husus acaba normal muayene ile tadilat muayenesi arasında fiyat farkı var mı? Çünkü randevuyu artık aldım ve muayene zamanı ödememiz gereken tutar 3288 TL.

Ben bu işlemi yaptırdığımda TÜVTÜRK' ten normal muayene randevusu aldım. Elimdeki değişim evrakları ile beraber gittim ve bankoda LPG tankım değişti bilgisini verdim. Evraklar ile beraber işlemleri yaptılar ve muayeneden sorunsuz geçtim.