Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Evet sorum bu. AIGO GP750'nin içinde bulunuyordu. Fakat hiçbir şekilde firma/marka hakkında bilgi bulamadım. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Tam model ismi: 420 V / 390 µF, LTEC.

650 olanı hakkında şurada konuşmuşuz:

LTEC markasına gelince tier olarak anlamanız için: ChengX'in bir alt tier'ı. Lelon ile benzer kefedeler. Model nezdinde de şu şekilde bilgi mevcut:

HP serisi.

Genel olarak 2010'lu yıllarda şu firmaya yatırım yapmışlar:

Reputation'u ortalamanın üzerinde bir firma ama kapasitörlerine gelince aynı şeyi söyleyemiyorum.

650 olanı hakkında şurada konuşmuşuz:

LTEC markasına gelince tier olarak anlamanız için: ChengX'in bir alt tier'ı. Lelon ile benzer kefedeler. Model nezdinde de şu şekilde bilgi mevcut:

HP serisi.

Genel olarak 2010'lu yıllarda şu firmaya yatırım yapmışlar:

Reputation'u ortalamanın üzerinde bir firma ama kapasitörlerine gelince aynı şeyi söyleyemiyorum.
ChengX'ten kötü olmasını beklemezdim. Teşekkürler hocam.

Çin malı bir kapasitör. Markayı çok bilmiyorum ama Samxon ve Panasonic gibi firmaların ürünlerini kullanabilirsiniz, birçok firma ürünlerinde tercih ediyor.

Çin malı bir kapasitör. Markayı çok bilmiyorum ama Samxon ve Panasonic gibi firmaların ürünlerini kullanabilirsiniz, birçok firma ürünlerinde tercih ediyor.
Kullanmak için değildi hocam. GP750 hakkında rehber hazrılamıştım orada bulk kapasitör hakkında bilgim yok yazmıştım. O kısmı değiştirmek için. Yoksa zaten tercih edilesi değil. Üç kuruş daha fazla verip tanınan bir markadan/modelden alınması daha mantıklı. ChengX den bile kötü olması zaten her şeyi anlatıyor.