Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Özellikle model nezdinde mi yoksa marka nezdinde mi bilgi istiyorsunuz?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Özellikle model nezdinde mi yoksa marka nezdinde mi bilgi istiyorsunuz?
İkisi de olur hocam. GP750 hakkında inceleme yapmıştım fakat bulk kapasitör kalitesi hakkında bilgim yok. Bilgi değerli benim için.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
650 olanı hakkında şurada konuşmuşuz:
LTEC markasına gelince tier olarak anlamanız için: ChengX'in bir alt tier'ı. Lelon ile benzer kefedeler. Model nezdinde de şu şekilde bilgi mevcut:
HP serisi.
Genel olarak 2010'lu yıllarda şu firmaya yatırım yapmışlar:
Reputation'u ortalamanın üzerinde bir firma ama kapasitörlerine gelince aynı şeyi söyleyemiyorum.
LTEC markasına gelince tier olarak anlamanız için: ChengX'in bir alt tier'ı. Lelon ile benzer kefedeler. Model nezdinde de şu şekilde bilgi mevcut:
HP serisi.
Reputation'u ortalamanın üzerinde bir firma ama kapasitörlerine gelince aynı şeyi söyleyemiyorum.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
ChengX'ten kötü olmasını beklemezdim. Teşekkürler hocam.650 olanı hakkında şurada konuşmuşuz:
HP serisi.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Kullanmak için değildi hocam. GP750 hakkında rehber hazrılamıştım orada bulk kapasitör hakkında bilgim yok yazmıştım. O kısmı değiştirmek için. Yoksa zaten tercih edilesi değil. Üç kuruş daha fazla verip tanınan bir markadan/modelden alınması daha mantıklı. ChengX den bile kötü olması zaten her şeyi anlatıyor.Çin malı bir kapasitör. Markayı çok bilmiyorum ama Samxon ve Panasonic gibi firmaların ürünlerini kullanabilirsiniz, birçok firma ürünlerinde tercih ediyor.