Spacer

Uzman
Yer
Young Street Bridge
Lüsid Rüya, rüyanızda bilinç kazanmak gibi bir şeydir, istediğiniz her şeyi yapabilmek gibi avantajları vardır her insan hayatında 1 kez lüsid rüya deneyimliyor. Bunu geliştirmek mümkün fakat bunun hakkında burada konuşamam. Sizin deneyimleriniz nelerdi?

Vallaha ya hiç deneyimlemedim ya da deneyimlediysem de hatırlamıyorum.
Ancak çok isterim bunu yaşamayı.

Çocukken çok kafaya takmıştım 2017-2018 civarları ve 2 3 kere yaptım. Bir keresinde okyanusa falan gittim ama ilk deneyimimde ters tepti. Beni Slenderman'ler kovalarken Slenderman'ler gitsin dedim ama gitmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lüsid rüyayı hayatımda sadece 2 kere deneyimledim. İlkinde rüyada olduğumu anlayıp parmaklarımı saymaya ve çorabımı çıkarmaya çalışmıştım. Parmaklar say say bitmiyordu ve ayağımdaki çorabı ne kadar çıkarırsam çıkarayım ayağımda hep çorap oluyordu.

2. deneyimlememde ise, yatağımda uyurken bir kadın beni "Oğlum hadi kalk, okula geç kalacaksın." diyerek uyandırdı. Uyanınca kadına baktım ve o an rüyada olduğumu anladım. Kadına "Sen benim annem değilsin!" dediğim an kadın, bildiğiniz T poza geçti. Ben kadını biraz incelerken birden uyandım :rofl:.