Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar bilmiyorum belki size çok paranoyakça gelmiyor olabilir ama normal bir kabustan daha fazla kan ter içinde uyandım. Şimdi şöyle rüyayı anlatmaya başlayayım:

Babamla arabada gidiyoruz bir tane Togg içinde sürücü yok üzerimize doğru geliyor sonra babam bir manevra yapıyor kurtuluyoruz. Togg uçurumdan aşağı düşüyor. Biraz ilerledikten sonra babam diyor "korktun baya durup su alalım şuradan". Karavan kamp gibi bir yer bilirsiniz, öyle bir yerde duruyoruz babam su arıyor ben de etrafa bakıyorum. Tam o anda bir karavanin içine bakıyorum bir kıvılcım çıkıyor. Biraz yanına yaklaşıyorum bir anda alev alev oluyor etraf. Yan karavandan yangın söndürme tüpü alıyorum hemen koşuyorum alev kocaman olmuş ama içerde dağılmış. Bu arada o karavanin içi de karavan gibi değil ev gibiydi bayağı hani saçma orantısız büyüktü karavana göre. Neyse şimdi asıl olaya geldik evin sağ ve sol tarafı var diyelim. Sol taraf sönmüş, itfaiyeciler sağ tarafa koşuyor. Ben de sola sönmüş kısma gidiyorum. Solda salon gibi bir yerin ortasında sandalyede bir tanıdığı görüyorum (rüya içinde tanıdık gerçekte tanımıyorum) sandalyenin üzerinde kaskatı kesilmiş kapkaranlık bir odanın içine bakıyor yüz ifadesi de tam olarak bu "😯". Gerçek bir insanda bunu görünce inanılmaz korkunç geldi. Adama ne oldu diye soruyorum tepki vermiyor yüz ifadesi sadece bu. Baktığı odanın içine el feneriyle ışık tutuyorum yine bir tanıdık var. Adama diyorum bu adam sana neden böyle bakıyor. Adam ısrarla cevap vermedi sonra bir anda kaybolup geri gelmeye başladı. Sadako gibi düşünün. Ondan sonra sacma sapan sesler çıkarmaya başlamışım annem geldi uyandırdi. Ha bu arada şunu da eklemezsem olmaz tam rüyanın sonunda nedense bir geometrik dizi sorusu vardı manasını anlayamadım.

Önceden olmuyordu ancak bir süredir bu tarz rüyalar görüyorum ve artık gıcık olmaya başladım. Şuan adamın o sandalyede yüz ifadesi aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.

Her şeyi kafaya takıp ya da uzun süredir stresli günler yaşıyorsanız bilinçaltı değişik şeyler gösteriyor normaldir. Dua okuyun yatmadan ya da sakinleştirici müzik olabilir. Uyumadan önce çok düşünüyorsanız bilinçaltı şov yapıyor resmen.