Bu arada gerçek tanrı Allah değilde Hindistandaki 1 milyon tanrının içinden biri çıkarsa o zaman görürüm seni.

Sus yav ortalığı karıştırma şimdi sen de 😃

Benim kafamı karıştıran bir şey var. Sizinkini de karıştırsın. Doğada çiftleşen 2 erkek aslan videosu vardı. Eşcinsellik kesinlikle ve kesinlikle yasaksa bu nedir? Düzgünce cevabı olanlar verirse sevinirim.

Bana göre eşcinsellik gibi bir konu dini inançlara ve bunların kitaplarına göre araştırılamaz. Çünkü bu kitaplardaki bilgileri geçin Tanrıların veya Allah'ın varlığından bile şüpheli olan veya direkt inanmayan insanlar var. Siz innamayan birisine bu kaynaktan bu olayı anlatamazsınız en başta bu var.

Gerçekse kusura bakma sen hapı yuttun, değilse hepimiz yok olup gideceğiz zaten sorun yok.
Bu konuya gelirsek, kendim de inançlıyım ama insanlara böyle karışılmasını ve "sen yanacaksın" denmesini saçma buluyorum. Buna karar veren inandığınız Tanrı veya İslam dinine göre Allah. Böyle şeyler yazarak ancak kendi dininizle çelişmiş oluyorsunuz fark etmeden. Yanan kendisi yanacak, gerçek değilse kimseye bir şey olmayacak. Herkesin kendi hakları ve özgürlüğü var buna karışmak veya ölümünden sonra ne olacağına karar vermek de kimseye düşmez.

3.olarak eşcinsellik normal veya değil demek insanın normallik algısına bakar, ama bir hastalık olmadığını DSÖ'nün açıklamasına göre biliyoruz. Buna direkt birisi "çok normal" veya "çok anormal" diyemez. Bana göre normal bir şey, size göre olmayabilir. Ama insanların fikrine ve yönelimine saygı duymanız şart.

Sus yav ortalığı karıştırma şimdi sen de 😃

Benim kafamı karıştıran bir şey var. Sizinkini de karıştırsın. Doğada çiftleşen 2 erkek aslan videosu vardı. Eşcinsellik kesinlikle ve kesinlikle yasaksa bu nedir? Düzgünce cevabı olanlar verirse sevinirim.
Hayvanlar aleminde çok yaygın. Hemen hemen her türde escinsel ilişki var.

"Biz size akıl, irade bahşettik," "hayvanlar içgüdüsel hareket eder, bilincleri olmadıklarından bunlardan muaftır" cevabı gelir. İslam inancina göre böyle.

Benim cevabım ise, Kur'an'da hayvanların escinsel ilişkisi geçmiyor. Tabii o zamanlar bunlar bilinemiyor. :D

Lut kavmi olayına inanan varsa elimde çok sağlam havalimanı var ucuza okuturum.

Şaka bir yana eğer bu olay "gerçek" ise neden şu anda da olmuyor? Diye sorar insan.

Ayrıca zaten o insanların taşlaşmadığı kanıtlı bir şekilde duruyor.

Olm ana mesajdaki konu harici her yere yorum yapılmış. Buraya açarak ben hata ettim sanırım.

Araştırırken asıl kaynaktan yani Kur'an yeterli. Objektif düzgün sitelerden araştırmanı tabii desteklersin ama diyanet objektif değil.
Bu ne demek? Yani Diyanet neye göre objektif değil, objektif ne demek Kuran bağlamında?

Dünya üzerinde farklı dinlere inanan onlarca insan var iken Kur'an objektif sayılamaz.

Objektif olarak "iyi ve kötü"yü birbirinden ayıran tanımı ifade edebilir misiniz?

Buradan sonrası da genele olmalı; eşcinselliğin doğuştan olması, "gay geni"ne bağlı sanırım. Koşulsuz, şartsız ve her şekilde aynı sonucu oluşturan "3. cinsiyet doğuştandır ve sebebi de budur" diyen bir adet bilimsel makale paylaşabilir misiniz?

Objektif olarak "iyi ve kötü"yü birbirinden ayıran tanımı ifade edebilir misiniz?

Eşcinselliğin doğuştan olması, "gay geni"ne bağlı sanırım. Koşulsuz, şartsız, "3. cinsiyet doğuştandır ve sebebi de budur" diyen bir adet bilimsel makale paylaşabilir misiniz?

Çok fazla felsefi terim ile konuşunca haklı olmuyorsun. Her yazında var bu. Bir ton felsefi terimi sıkıştıra sıkıştıra cümle yazıyorsun. Her şeyi eğip büküyorsun. Ne desek verdiğin mantıklı bir cevap yok. Ya da kendine bir dünya yaratmışsın her şeyi sen biliyorsun. Lut kavminin helak olduğuna dair bilimsel kanıtın var mı senin? Lut kavminin yaptığı olaydan daha kötü gelenekleri olan yüzlerce toplum olmuştur bu dünyada. Onun yerine içki içip sevişen topluluğun mu helak edilmesi seçildi?

Şimdi diyecek ki o iş öyle değil cart curt terimine göre cart curt mantığı kapsamında cart curt terimolojisi sonucu ahlak nesnellik fesnellik bilmem ne.

Pagan ayini yapan topluluğa bir şey olmamış ama erkeklerle sevişen topluluk yerle bir olmuş. 🤣🤣

Çok fazla felsefi terim ile konuşunca haklı olmuyorsun.

Bir önceki mesajımda herhangi bir felsefi terim yok.

Her şeyi eğip büküyorsun. Ne desek verdiğin mantıklı bir cevap yok.

Sizinle daha önce birebir tartıştığımı hatırlamıyorum. "Desek" derken kaç kişisiniz?

Lut kavminin helak olduğuna dair bilimsel kanıtın var mı senin?

Benzer kalıntılar; Sodom ve Gomore de var, Pompei de var da siz hangisinden haberdarsınız?

Pagan ayini yapan topluluğa bir şey olmamış ama erkeklerle sevişen topluluk yerle bir olmuş.

Mesele, sınırın aşılması. Pagan ayini, eğer ki insana zulme sebepse; belki de sadece 3-5 kişinin birliği ile bastırabilir de ne siz "Lut" sunuz, ne de ben.

Boş muhabbet, Lut kavmi eşcinsellik yüzünden helak olsaydı günümüzde Pakistan ve Afganistan'ı da boş geçmezlerdi.

Eşcinselliğe karşı olan tepkini birey bazında değerlendirmelisin, genç nüfus sayısı az olan fakir ülkelerin ibnelere, lezbiyenlere karşı olumsuz tutum sergileyeceği bariz.

Devletler insanları enflasyon bahanesiyle fakirliğe makhum edeceklerine hayat standartlarını yükseltseler bu kadar gereksiz muhabbet dönmezdi, insanlar çiftleşirdi tavşanlar gibi.