Dış ülkelerin şarkıcıları, rapperları zaten açık saçık, +18 konulara yer veriyordu, Turabi'yi linçlediler mesela.

Ben bu "Citroen" C5'in yerine Turabi'yi tercih ederim mesela. En azından adamın ne dediği anlaşılıyor, sözlerinin bir anlamı var. Elinde tesbih, duygusal triplere giriyor falan komiğime gitti evet ama, bence havlayan köpeklerden çok daha mantıklı, Turabi'yi dinlemek.

Eline içkiyi alıp playback üstüne dans ederekten ergen tayfayı toplayan, ah uh diyen bir tipitipten medet umuluyorsa eğer, bu ülkede sanat bitmiştir. Gerçi zaten biteli çok olduydu da. Neyse.

Zaten muhtemelen ergen tayfadan bu kadar para kaldırıyor bu adam. Bu sanatsa ben ne diyeyim bilmiyorum. İddia ediyorum aynı şarkıyı şimdi bende yaparım. İnternette kim kötü bir şey yapsa ünlü oluyor zaten.

Onu NPC halka söyleyeceksiniz, ne söyleyecekseniz. Adam boktan şarkı çıkartıyor, tüm TikTok ve Instagram fenomenlerine para ödüyor ki şarkısı tutsun. E bizim enayiler de açıp dinliyor, kendileri de kullanıyor sırf popüler diye. Bu halkın, bu kadar başkaları tarafından kolay yönetilebilir zihniyette olduğunu tahmin etmiyordum.

Şu tas kafa tiplerin idolleri bunlar ve uzi gibi tipler.

Bu kişiyi çok dinleyenin olduğu bir ortamdayım maalesef ki. Söyleyebileceğim tek şey şu, şarkılarını gerçekten sevip bağımlısı olanların akıl sağlıklarının yerinde olduğu şüpheli. Herkesin müzik zevki tabii ki farklıdır ama bu şey müzik değil.

Aynen abi erkek adam Lvbel C5, Blok3 falan dinler, kesinlikle hak veriyorum ve katılıyorum.
Eki Görüntüle 140923
Ciddiye niye alıyorsunuz onu anlamıyorum. Çok da tutarlı bir şey söylemedim dalga geçmek için. Neyse, ben bazen dinliyorum. Prodüksiyona dayalı bir müzik tarzı var ve lirikal anlamda başarılı olmak gibi de bir amacı yok, ben çok iyi söz yazarım da demiyor zaten adam. TikTok'ta patlayıp para kazandıracak cinsten "basit" şarkılar yapıyorlar ve bu da gayet anlaşılabilir bir durum bana kalırsa. Hatta biz buna "piyasa müziği" diyoruz, yanlış bir durum yok yani. Arz-talep meselesi.

Ciddiye niye alıyorsunuz onu anlamıyorum. Çok da tutarlı bir şey söylemedim dalga geçmek için. Neyse, ben bazen dinliyorum. Prodüksiyona dayalı bir müzik tarzı var ve lirikal anlamda başarılı olmak gibi de bir amacı yok, ben çok iyi söz yazarım da demiyor zaten adam. TikTok'ta patlayıp para kazandıracak cinsten "basit" şarkılar yapıyorlar ve bu da gayet anlaşılabilir bir durum bana kalırsa. Hatta biz buna "piyasa müziği" diyoruz, yanlış bir durum yok yani. Arz-talep meselesi.
Kesinlikle prodüksiyon ve MixMasterları çok iyi ve o yüzden piyasaya hitap ediyor. Ama böyle bir dikkatle dinleyince sözlere dalınca insanın midesi bulanıyor. Bu arada ciddiye almadım bende latife geçiyorum hocam.