Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RockyHighway79

Üstün
Samsung 980 PRO NVMe™ M.2 SSD 1 TB kullanıyorum.

Yazılım güncellemesini yapmalı mıyım? Daha önce hiç yapmadım, alalı belki 6 ay olmuştur SSD'yi. Yazılım güncellemesini yaparken veri kaybı vb. herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?

Çözüm
Samsung Magician yazılımı üzerinden gönül rahatlığı ile firmware update yapabilirsiniz eğer isterseniz. Veri kaybı olmaz.
Samsung Magician yazılımı üzerinden gönül rahatlığı ile firmware update yapabilirsiniz eğer isterseniz. Veri kaybı olmaz.

Çözüm
Samsung 980 PRO NVMe™ M.2 SSD 1 TB kullanıyorum.

Yazılım güncellemesini yapmalı mıyım? Daha önce hiç yapmadım, alalı belki 6 ay olmuştur SSD'yi. Yazılım güncellemesini yaparken veri kaybı vb. herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
Yazılım güncellemesi derken Firmware'den mi bahsediyorsun? Eskiyse tabii ki güncelle veri kaybı yapmaması gerek, ama yapabileceğini söylüyor Samsung.

O zaman bir sıkıntı yok herhalde. Çünkü internette bazıları bir ihtimalle veri kaybı olabileceğini söylüyor. Yine de veriler yedeklense iyi olur bence.
Doğrudur. Ben de şimdiye dek 4 ayrı model Samsung için firmware attım, hiçbir kayıp veya başka bir problem yaşanmadı. :)