Amazon Alexa videosundan sonra yeni bir editör mü aldınız? O tarihten itibaren video kapakları ve başlıklar ciddi anlamda değişmiş. Kapaklara yorumum yok ama lütfen BÜTÜN BAŞLIĞI BÜYÜK HARFLE YAZMAYIN. Vurgulamak istediğiniz şeyi büyük harfle yazmak yeterli. Aksi taktirde Techolay Sosyal'in ilk kuralına uymayan bir konu açmanız gerekiyor, bu konuda olduğu gibi.
  1. Mesajlarınızda tamamen büyük harf kullanmayın. Büyük harf bağırmak demektir.

2024-03-22 20_21_00-(1) Techolay - YouTube - Chromium.webp

Amazon Alexa videosundan sonra yeni bir editör mü aldınız? O tarihten itibaren video kapakları ve başlıklar ciddi anlamda değişmiş. Kapaklara yorumum yok ama lütfen BÜTÜN BAŞLIĞI BÜYÜK HARFLE YAZMAYIN. Vurgulamak istediğiniz şeyi büyük harfle yazmak yeterli. Aksi taktirde Techolay Sosyal'in ilk kuralına uymayan bir konu açmanız gerekiyor, bu konuda olduğu gibi.

Eki Görüntüle 28282
Konuları bot otomatik açtığı için ona bir şey yapmıyorlar ya da yapamıyorlar. Bunun konusu açılmıştı ama sonucunda bir şey yapılamadığı söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama onun dışında evet, videoların başlıklarını büyük harfle yapmalarının anlamı yok pek.

Büyütülmüş kafalar, hepsi büyük harfle yazılmış başlıklar, her yerine ok işareti doldurulan kapaklar.

YouTube'da en sevmediğim pazarlama buydu ve maalesef ki bunun 3'ü olmasa bile 1 adımını Techolay'da kullanmışsınız. Üzüldüm :(
Normalde benim zevkim/kararım derim ancak bari Techolay Sosyal'de BÜYÜK HARFLERLE BAŞLIK YAZMAYIN. ÇÜNKÜ ÇOK RAHATSIZ EDİCİ DURUYOR BU TARZ BÜYÜK CÜMLELER.

Teşekkürler. 🫠

Konuları bot otomatik açtığı için ona bir şey yapmıyorlar ya da yapamıyorlar. Bunun konusu açılmıştı ama sonucunda bir şey yapılamadığı söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam olabilir ancak yine de bu görüntü sizce hoş duruyor mu?

Bir moderatörün düzeltmesi çok zor olmasa gerek, sırf "bot tarafından yüklenilen video konularındaki başlıkları düzeltme" isimli bir moderasyon departmanı olsun, ona bile katılırım :D

Hocam olabilir ancak yine de bu görüntü sizce hoş duruyor mu?

Bir moderatörün düzeltmesi çok olmasa gerek, sırf "bot tarafından yüklenilen video konularındaki başlıkları düzeltme" isimli bir moderasyon departmanı olsun, ona bile katılırım :D
Ben hoş durduğunu söylemedim. Az önce mesajı düzenledim ve evet, pek hoş durduğu söylenemez. Botu düzenleyerek de bu başlıkları büyük harfle yazma işine son verebilirler.

İnsanlar gerçekten garip.

Video başlığı "uppercase" diye yaygara koparacaklar.

Başlıkların "uppercase" olması videonun akışta dikkat çekmesi açısından temel bir uygulama. YouTube'daki ilk örneği biz değiliz, sonuncusu da biz olmayacağız. Forumda büyük durmasına gelince, bu konuda bir problem yok.

Eki Görüntüle 28282
Tamamdır. Bundan sonra başlıklarda büyük harf kullanmayalım bence de 🙏 @Leo

YouTube başlıklarının büyük harfli olması bir problem değil. Aksine zaten çoğu kanal büyük harf kullanır başlıklarda. Buradaki konuların büyük harfli olması itici duruyor ama YouTube'da büyük harf kullanımı bir sorun olmamalı. En azından burası için.