- Makaleler
- 5
- Mesajlarınızda tamamen büyük harf kullanmayın. Büyük harf bağırmak demektir.
Konuları bot otomatik açtığı için ona bir şey yapmıyorlar ya da yapamıyorlar. Bunun konusu açılmıştı ama sonucunda bir şey yapılamadığı söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama onun dışında evet, videoların başlıklarını büyük harfle yapmalarının anlamı yok pek.Amazon Alexa videosundan sonra yeni bir editör mü aldınız? O tarihten itibaren video kapakları ve başlıklar ciddi anlamda değişmiş. Kapaklara yorumum yok ama lütfen BÜTÜN BAŞLIĞI BÜYÜK HARFLE YAZMAYIN. Vurgulamak istediğiniz şeyi büyük harfle yazmak yeterli. Aksi taktirde Techolay Sosyal'in ilk kuralına uymayan bir konu açmanız gerekiyor, bu konuda olduğu gibi.
Eki Görüntüle 28282
Hocam olabilir ancak yine de bu görüntü sizce hoş duruyor mu?Konuları bot otomatik açtığı için ona bir şey yapmıyorlar ya da yapamıyorlar. Bunun konusu açılmıştı ama sonucunda bir şey yapılamadığı söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Ben hoş durduğunu söylemedim. Az önce mesajı düzenledim ve evet, pek hoş durduğu söylenemez. Botu düzenleyerek de bu başlıkları büyük harfle yazma işine son verebilirler.Hocam olabilir ancak yine de bu görüntü sizce hoş duruyor mu?
Bir moderatörün düzeltmesi çok olmasa gerek, sırf "bot tarafından yüklenilen video konularındaki başlıkları düzeltme" isimli bir moderasyon departmanı olsun, ona bile katılırım![]()
Tamamdır. Bundan sonra başlıklarda büyük harf kullanmayalım bence deAmazon Alexa videosundan sonra yeni bir editör mü aldınız? O tarihten itibaren video kapakları ve başlıklar ciddi anlamda değişmiş. Kapaklara yorumum yok ama lütfen BÜTÜN BAŞLIĞI BÜYÜK HARFLE YAZMAYIN. Vurgulamak istediğiniz şeyi büyük harfle yazmak yeterli. Aksi taktirde Techolay Sosyal'in ilk kuralına uymayan bir konu açmanız gerekiyor, bu konuda olduğu gibi.
Eki Görüntüle 28282