Detaylar
Kim cevapladı?Sol üste Yazan'ı yazıyorum bulamıyorum.
M3U yayıncılıkta kullanılan bir playlist formatıdır. Programı bulabilmek için daha spesifik bir bilgiye ihtiyacınız var.
- Makaleler
- 7
Perfect Player ve IPTV Player Windows'a benziyor. IPTV Player olarak ararsan bulabilirsin belki. Tam olarak bunu bulamadım.
IPTV oynatıcısı zaten bu gösterdiğin de.
Sol üst köşede aradığınız ifadeyi bulamamanızın sebebi, bahsi geçen ifadenin programın ismiyle doğrudan bir ilişkisinin bulunmamasından kaynaklanmakta; zira .M3U uzantılı dosyaları oynatabilen çok sayıda program mevcut; VLC bunlardan yalnızca biri. Bu bağlamda, söz konusu programı aramanızın altında yatan özel bir neden bulunmakta mı?
Perfect Player ve IPTV Player Windows'a benziyor. IPTV Player olarak ararsan bulabilirsin belki. Tam olarak bunu bulamadım.
Bu değil. Doğru benziyor biraz.
Dosya Ekleri
Sol üst köşede aradığınız ifadeyi bulamamanızın sebebi, bahsi geçen ifadenin programın ismiyle doğrudan bir ilişkisinin bulunmamasından kaynaklanmakta; zira .m3u uzantılı dosyaları oynatabilen çok sayıda program mevcut; VLC bunlardan yalnızca biri. Bu bağlamda, söz konusu programı aramanızın altında yatan özel bir neden bulunmakta mı?
Sadece o programı bulmak istiyorum.
Herhangi bir medya oynatıcı ile (MPV, VLC vs.) M3u playlist'lerinizi açabilirsiniz (not: Başkasının kullanmasını istemiyorsanız en üstteki linkide gizleyin sizi de engeller.):
Eki Görüntüle 50632
Konu dışı ama. İşletim sisteminiz ve programın adı nedir?
- Makaleler
- 7
GNOME'u bu şekilde kullanmayı ben de çok seviyorum. Muazzam setup!
Burak Birinci
Üstün
IPTV önerisi istemek forumda yasak mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-