enessylu

Uzman
Herkese merhabalar. Envanterimde birkaç itemi takaslamayı düşünüyorum ve iki seçenek arasında kararsız kaldım. Fikirlerinizi almak isterim. İmparatorluk Ekosesi eldivenim var. Bu eldivene uygun olacak şekilde ya bir bıçak ya da bir M4 almayı planlıyorum.

1. İtemleri verip Bayonet Doppler Phase 2 almak.
  2. M4A1-S Fade almak.

İki itemin de fiyatı birbirine yakın. M4A1-S Fade alırsam, 1–2 haftaya Gut Knife Doppler Phase 2 de alabilirim. Böylece eldiven + M4 Fade + bıçak kombinasyonum olur. Diğer taraftan Bayonet Doppler Phase 2 alırsam M4 Fade alma ihtimalim olmayacak ama eldiven + bayonet uyumu olacak. Ayrıca M4 Fade almamın bir sebebi de Sport Collection’un kaldırılacağı ve Cephanelik Bileti’nin fiyatları artırabileceği yönündeki söylentiler. Bu da değerinin daha çok artma ihtimalini düşündürüyor.

Siz olsanız hangi seçeneği tercih ederdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tradeup muhabbetinden sonra tam emin değilim ama değer kaybetmeyeceğini düşünüyorsanız Bayonet daha akıllıca bir tercih. Tüm oyun boyunca elinizde tutabileceğiniz bir item sonuçta, her daim görebilirsiniz.

Bu tradeup muhabbetinden sonra tam emin değilim ama değer kaybetmeyeceğini düşünüyorsanız bayonet daha akıllıca bir tercih. Tüm oyun boyunca elinizde tutabileceğiniz bir item sonuçta, her daim görebilirsiniz.
Ya aslında haklısınız, bıçağı yere bile atamıyorsunuz ama M4 çok başka duruyor, üstelik eldivenle muazzam ötesi, bir de fade oranı 90'ının üzerinde oldu mu yok böyle bir şey. :D Fakat M4 yerine tercih edilebilecek çok skin var, Siyah Lotus var eldivenle uyumlu ya da Vaporwave gibi gibi.

Siz seviyorsanız Bayonet alın bu arada, 2-3 gündür bıçaklar düşmüş durumda. Gut knife sattım daha yeni.
Stiletto'da çok seviyorum. Animasyonu daha fazla bayonete göre, gel gelelim Phase 2 almam imkansız ötesi. Ama Phase 1 alabilirim. Ama Bayonet olarak Phase 2 alabiliyorum ve komple pembe biliyorsunuz.