CS Float 24 bin lira, Bayonet Phase 2. Stiletto Phase 2 ise 31 bin lira. Stiletto Phase 1 olanı ise 21 bin lira.Phase 1 de güzel bu arada. Kaç dolar tam olarak Bayonet?
Son düzenleyen: Moderatör:
CS Float 24 bin lira, Bayonet Phase 2. Stiletto Phase 2 ise 31 bin lira. Stiletto Phase 1 olanı ise 21 bin lira.Phase 1 de güzel bu arada. Kaç dolar tam olarak Bayonet?
Ben bu bütçede M9 Bayonet Freehand düşünürdüm, sizce nasıl?CS Float 24 bin lira, Bayonet Phase 2. Stiletto Phase 2 ise 31 bin lira. Stiletto Phase 1 olanı ise 21 bin lira.
Üstüne biraz daha kor Kelebek FT freehand düşünürdüm eğer freehand alacak olsaydım. Ya da hiç koymaz direk karambit freehand alabiliyorum.Ben bu bütçede M9 Bayonet Freehand düşünürdüm, sizce nasıl?
Karambit ve kelebek daha güzel bence, eğer seviyorsanız bayonet alın.Üstüne biraz daha kor Kelebek FT freehand düşünürdüm eğer freehand alacak olsaydım. Ya da hiç koymaz direk karambit freehand alabiliyorum.Ama Doppler Phase 2 pes pembe ışıl ışıl parlıyor bu yüzden tercih ediyorum.
Gerçekten inandım Bayonet sevmediğinize.Karambit ve kelebek daha güzel bence, eğer seviyorsanız bayonet alın.